Avel Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 kalo einai na min empisteueste kanenan mono filous na kanete add opos kai ego
ÐarkyXtremē Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 rooy mono ena pragma yparxei gia na swseis to pc s twra.... roleback to pc..........
Hax0r Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Kai egw exw nod32 Mou steilane Virus me onoma msn tsitsi@hotmail.com to arxeio legotan siege kai elege des pios eimai to pataw kai kolisa tora anixa ena arxeio pou katebasa kai o skliros diskos oso pigenai kai katebaine apo 20 bg pou eixa piga 0Bytes Pos ginete auto pou pigan ola auta ta GB?? LoL? GAMW TIN MANA TOUS!KAI SIGURA EINAI APO EDW ALLIWS APO POU NA VRISKUN E-MAIL..opote...gamieste keratades!! soz gia ta caps ty darky
ÐarkyXtremē Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 einai na tous piaseis kai na tous kopanas olous kato!
rooy Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Nai ala den ginete na kanw roll back giati den exw kanei kanena install programma kai etc tora ti kanw oeo?
rooy Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Gia tin akribeis ixa katebasei ena bot apo edw http://www.maxbastards.gr/forum/index.php?topic=1278.15 L2 Walker OOG/IG Guide By ElitePvPers.de kai anixa to l2asrv kai oso pigaine kai o topikos mou diskos pigaine kai pio katw eixa 20gb kai piga 0!!!!!!!!!!!!Wtf tora eimai 3.60 esvisa kati wtf re??
ÐarkyXtremē Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 eleos ti na s pw.... psaxse mia olo to pc s xeirokinita bas kai vreis kati periergo kai megalo....
rooy Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp Edw kati pezeis kai einai pola Arxeia 15+Gb ala dn xerw na ta kanw delete????? ti les
ÐarkyXtremē Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 loipon.... 1on kane modify kai oxi allo post gt to exeis gamisei ligo to thema :D kai 2on...kane ena save sto roleback kai meta svista OLA. ama meta s exei opiodhpote provlima to pc kai genikotera ta windows, den egine tpt apla kaneis roleback pisw, efoson eixes kanei save :D problem solved
TheMentaL Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 0ax0xa0ax eleoc o troxonomosgr me ekane epafi kai setile kati to pira to kanw unzip ala to kaspersky to brike me to pou to anoixa kai to deletare xD tou katebasa kati xristopanagies kai teliwsa xDDD
Koyfo Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp Edw kati pezeis kai einai pola Arxeia 15+Gb ala dn xerw na ta kanw delete????? ti les Ksilwsta ola.
ÐarkyXtremē Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 me anxwsate paw na kanw scan xD xD ..... gia to kalo s einai :D
Recommended Posts