BROFTW Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Ο σερβερ δεν εχει donate απο οτι ειδα στο website ....μας κοροιδευεις?και κοψτε αυτο το ακυρο το σπαμ.. Help για donate ζητησες στο develop το γυρισες....τελως παντων αιντε να μην πεφτω στο επιπεδο σας! Donate δεν ειδα καπου.. To GM LEVELS ine to donate. Mono tin ikona ides i ta psakses? Quote
Freyr Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Ama thes kane donate apo paypal ine to idio alla vevea thelei tin adia ton gonion soy xD Quote
¤FunkyCobra¤ Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Gt den vriskeis ton admin ekei (h opos ton lene) kai na tou peis na tou doseis mia pay safe card twn 20 euro px.? pou tis agorazeis apo ta periptera? Quote
maskedrey Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 File GTP na kaneis Donator se gm server lol :S Quote
tiranous Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 egw s lew oti autos o server exei 2 mesa enan p einai oloi gm k enan p oxi p einai aplos stung subs! k episis ston gm server yparxoun kai gm lvl me full to 5 ekei exeis sxedon ola ta dikaiomata! k ali8ia autin pay safe cards p lete i gift internet cards (to idio einai) apo pou ti perneis? Quote
Coolis® Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 den iksera pos ginete na kaneis donate me kinito... :P ala nwmizw eiparxei mia iteria vazeis tin timi esy... tha to psaksw... akero apo to post kserw... aplos m fenete ligo parakseno me to kinito :P Quote
tiranous Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 nomizw pws einai o monos server pou to kanei me sms giauto exei k polu donate! einai eksopno an to skeuteis l2 paizoun pola mikra p einai polu poromena! auta exoun kinito p ligika to plirwnei o mpampas tous i times tou donate einai apla 2 eurw! ara mporoune aneta na kanoun 5-6 donate ;). skeutite na itan me paypal ws sini8os... 8a exane pola lefta o server! Quote
Freyr Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 more kai me paypal to idio plironis alla me sms ine pio asfali alla kai vareta gt thelei ke onoma tou pekti kai mlkies eno me paypal dinis to email sou kai meta me msn epikinonite me ton admin kai tou les to name ytou pekti.Logika pio aplo e?xD Quote
tiranous Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 oxi vre sms pio kala :P gt mporeis na kaneis k as min eisai mprosta se pc xD Quote
tiranous Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 ti akrvivos dn katalaves nikoli m?:P Quote
p4lik4ri Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 kai emena enas filo mou ekane tha ton rwtiso kai egw... Quote
tiranous Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 ande re paidia rwtiste!!! apandestie omws... Quote
apostolis Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 nomzw dn ginetai na kaneis donate apo ellada-lithuania me sms...dn exw ksanadei kati tetoio basika kai dn nomizw oti paizei na ginetai ;] Quote
WanteD* Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 moufa server re man... na kanis donate se enan server gm??? eleoc Quote
Recommended Posts