Snoopi Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ekana afto to Topic gt ida k enan allo pou ekane gia ton Saggitarius k ipa k egw na ma8 o se aftous pou 8eloune na ma8oune na pezoune nercromancer.......................................... Proto skill pou 8a kanete k logika 8a kserete oli einai to gloom deftero skill pou 8a kanete einai to Dark Vortex Trito skill pou 8a kanete einai To Cursce Of abyis{kapos etc grafete} Katef8ian tou kanete Drain k an eiste tixieri k piasi to Dark Vortex 8a gemisete 100% to hp sas an dn piasi to 50% Meta 8a prospa8isete na pate konta tou prosoxi min pesete k na tou kanete to cansel Meta 8a arxisete na ton barate me Death Of spike/Drain k etc 8a pesi pio efkola o alos "PROSOXI" Otan 8a pigenete gia pvp panta 8a exete mazi sas To "PET" gia na pernete to 50% apo ta dmg pou sas kani k opote mporite na kanete k kana heal to pet gt pisepseteme boi8ai poli Epidi dn ekana search prin kano topic an einai idi posted ...Locked Quote
R1aKoC Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 1)exei ksanaginei topic me guide to necro! an 8imamai kala to eixe kanei h 8eopoulaFTW http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=42618.0 2)prepei na grapseis poio analitika to guide leei sorry kiolas alla einai gia delete dn leei tpt shmantiko! Quote
DemonicSØuL Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 auto to guide oute gia pvp server den kani...to dark vortex to kanis otan exis xamilo life gia na min pesis ektos kai an pezis kanan server me 50,000 casting speed kai castaris opote sou kapnisi to dark vortex... iparxoun idi 2 h 3 guide gia necro by the way ;) Quote
RєVєnGeR^ Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Already posted by me^^ Kanoume kana search :D Alla dax.gia pvp tactik kalo ine *_* Quote
leto Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Topic Has Been Created already By 8eopoula (L) Quote
Snoopi Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Topic Has Been Created already By 8eopoula (L) mporo na se rotiso kati pragmatakia? afou to exi pi esy ti to ksana les?k gt milas aglika se ellhniko section? Quote
GeneralKenody Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 (edited) ... Edited May 15, 2022 by GeneralKenody Quote
Freyr Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 I bara ine opos se volevi esena!gia rota emas pos tin thelume?kapios borei na exei to gloom sto f12 kai na gamaei. Quote
Recommended Posts