Jump to content

Recommended Posts

Posted

\

kala ok otoi peis... ama deis poses fores to exo kanei modify?? isos kai den tha les C/p... ase mipos the sna s valw kai photo me to vivlio apo p to exo viavasei???

kai sxetika me ta orthografika: eiparxei to program world ama to exeis akousta... pou exei ena eikonivio ABG kai otan to patas s vgazei ta la8ei s...

x8es (25 martiou) apo 8:00 proi mexri tis 12:00(peripou min arxisete na lete akrivos ktl...) ka8omouna kai egrafa... kai ta photo's apo to vivlio tis pira gt oute sto google den exei...

xax... nomizo ksero apo pio biblio tis pires... Total Hacker? ;) ama nai to exo sxedon oles tis ekdosis exo ;)

astoys more... ekana search sto google kai den iparxi paromio ( basika den iparxi kan tetio guide) apo mena exeis respect file m ;)

kai na xes asxoloyme 2 xronia me ypologistes (diladi oxi me pexnidia me ioys, hack, overlocking) ala den to blepw na kano kana guide giati edo 8enete na nomizoyn olo copy paste... TeCpa emena me arsese poly to guide (asxeto poy to iksera ala dne to edina simasia)

Posted

\

kala ok otoi peis... ama deis poses fores to exo kanei modify?? isos kai den tha les C/p... ase mipos the sna s valw kai photo me to vivlio apo p to exo viavasei???

kai sxetika me ta orthografika: eiparxei to program world ama to exeis akousta... pou exei ena eikonivio ABG kai otan to patas s vgazei ta la8ei s...

x8es (25 martiou) apo 8:00 proi mexri tis 12:00(peripou min arxisete na lete akrivos ktl...) ka8omouna kai egrafa... kai photo apo to vivlio tis pira gt oute sto google den exei...

tote pws les pws einai dikos s o odhgos apo thn stigmh o idios les pws ton antegrapses apo to biblio /periodiko?toulaxiston dwse phges/source/credits kati telos pantwn

apla daktulografhses to keimeno k bazw stoixhma oti etc einai gt oi fraseis polu apla DEN einai dikes s me bash oooola ta posts s

"Κάνοντας πειραματισμούς και χρησιμοποιώντας μετροπρογράματα"

"Για να επιτευχθούν αυτές οι συχνότητες απαιτούνται διαφορετικοί διαιρέτες"

"ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΧΟΜΠΙ, ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΥΡΕΣΗΣ ΟΡΙΩΝ"

"ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ. ΤΕΛΙΚΑ, ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΕΡΧΡΟΝΙΖΟΥΜΕ - ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥ!"

"Στόχος του σωστού υπερχρονιστή είναι να πάρει τις μέγιστες συνολικές επιδόσεις από το σύστημα χωρίς να θυσιάσει την αξιοπιστία του. Για να γίνει αυτό χρειάζονται μόνο δύο πράγματα: οι οδηγίες που θα σας δώσω και... όρεξη για δοκιμές!"

k gia na eimaste k timioi metaksu mas dn htan k toso petuxhmeno to account *H@©K3®* p euloghses ta genia s me  teleio guide k api8anoshare k +200 karma ktl ktl mpla mpla mpla

*H@©K3®* killer4fun k maxhacker einai to idio proswpo  dld ntaxei...eleos 

stis poutanes poutanies? p pas?

Posted

apo 8:00 proi mexri tis 12:00(peripou min arxisete na lete akrivos ktl...) ka8omouna kai egrafa...

Τ' αγαθά κόποις κτώνται... και οχι copies :D

mhn mas les tora gia tin ora pou ka8ises giati an elege o ka8enas posi ora ka8otan na kanei ena guide i ena share nomizw den 8a ebgaines kerdismenos ;)

Posted

k gia na eimaste k timioi metaksu mas dn htan k toso petuxhmeno to account *H@©K3®* p euloghses ta genia s me  teleio guide k api8anoshare k +200 karma ktl ktl mpla mpla mpla

*H@©K3®* killer4fun k maxhacker einai to idio proswpo  dld ntaxei

kala re plaka mou kanis? gia des to Ip moy... ama enois otoi den eimai apo italia taxei... ala oxi kai killer4fun... ama 8es des kai posa ala atoma ka8ontai me tetio ip sto ne tp pezoyme ok?

kai na kses ton killer ton xerw... kai den m ipe tpt na ton doifisw... aplos eimai kero sto forum

tha s doso kai paradigmata...

bagio1, Maxhacker, xaxas4pac, killer4fun alous den kserw ala oloi afti einai apo to net p pezoume...

Posted

(vasika i gonis m einai ala ego edo zw)

xarika, i mana m einai apo zimpampoue kai o pateras m zoulou

ti m ta les ayta tora re file??

to acount *H@©K3®* einai gia ksekarfoma, busted now :P QQ sou ;)

Posted

xarika, i mana m einai apo zimpampoue kai o pateras m zoulou

ti m ta les ayta tora re file??

to acount *H@©K3®* einai gia ksekarfoma, busted now :P QQ sou ;)

ok file m oti pis... den 8a asxoloyme mazi s... ego aplos ipa oti ego den eimai o killer

Posted

Den fenete tpt ama mporis megalosetes...

kai ego s ipa tsekare kai ala atoma apo to net m... TeCPa lege otoi 8es den me niazei...  bagio1, xaxas4pac, maxhacker...

a kai na s pw o bagio exei ftiaxei enan server p gia na to ftiaxete esi thelete...

www.l2bagio.gr

gia tsekarete ligo kai edo...

Posted

deksi klik>proboli eikonas>bgale ta matia sou

orea tis ida ala ego s ipa DEN eimai killer, aplos imaste apo to idio NET apo polykastro elada, nomos kilkis opos kai ali meriki... den xerw an exo idio Ip me ton bagio, xaxas,maxhack gt sto net p eimai exi 2 grames.. OK ntaksi to paratraviksame to 8ema ama goustarete as nomizete oti ego eimai o killer den m niazei

simera ekana egrafi kai amesos vrika mpelabes? lol... ante de pa na traviksete ban sto killer de me niazei... ego sas eipa den eimai killer... kai den pezo poly lineage ala wow kai dota...

Posted

xaxas4pacLast Active:   December 06, 2008, 02:31:44 PM   Requested and banned   Spammer,post hunter   December 06, 2008   Never  

(killer4funDate Registered:   December 06, 2008, 06:01:13 PM)

MaXHaCkER   banned from k4rmaArr0ws June 02, 2008   Never

tespa tespa dn asxoloumai allo...dn aksizei allo na asxoloumai mias k autoi exoun na mpoun kairo gt einai bannarismenoi edw k kairo(dld dika s accounts einai alla gamhse to twra)...+5 posts gia mena gf gf

twra geia gt bare8hka...isws an to peis polles fores ston ka8refth na to pistepseis k esu kapoia stigmh :)

Posted

orea tis ida ala ego s ipa DEN eimai killer, aplos imaste apo to idio NET apo polykastro elada, nomos kilkis opos kai ali meriki... den xerw an exo idio Ip me ton bagio, xaxas,maxhack gt sto net p eimai exi 2 grames.. OK ntaksi to paratraviksame to 8ema ama goustarete as nomizete oti ego eimai o killer den m niazei

simera ekana egrafi kai amesos vrika mpelabes? lol... ante de pa na traviksete ban sto killer de me niazei... ego sas eipa den eimai killer... kai den pezo poly lineage ala wow kai dota...

eeee ti ginete edw re???

wreos filos eisai re roman palio vlaka! thes kai n m banaroyn...

den eksigite kai mena ligaki gt osa diavasa den exo katalavei tpt...

edit: kai mia stigmi o xaxas htan enos filo moy pou to eixame mazi... kai otan efage ban ekana ego kainourio...

Posted

eeee ti ginete edw re???

wreos filos eisai re roman palio vlaka! thes kai n m banaroyn...

den eksigite kai mena ligaki gt osa diavasa den exo katalavei tpt...

Oo parakseno...

giati paratirisa molis ekane logout o enas mpike o allos :/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...