BROFTW Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 an douleuei akoma gamaei.. Doulevi mia xara s olous tous server p boris na aniksis phx. Prosexoume pos milame edo mesa gt iparxi k t karma.! Quote
kissmeordie Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 piani alithia to exw kanei egw kai 1 to exw kanei egw palia post 2 einai kalo alla ligo diskolo na to kaneis ena 15lepto tros na to kaneis ligo diskolo Quote
Giorgaki Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ego to kano alla anti na mou bgazi to item enchantarismeno mou to ksanagorazi +0. Ti kano lathos??Mia boithia Quote
ĐarkSlayer Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Pate kala ? prepi na fai junked gt iparxi idi kai ine hidden kai esi apla to bazis etsi sto akiro unhiden? file afto apagorebete.... Quote
Snoopi Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Pate kala ? prepi na fai junked gt iparxi idi kai ine hidden kai esi apla to bazis etsi sto akiro unhiden? file afto apagorebete.... ma dn katalaba gt apagroeuete boi8ao tous new members afto apagoreuete??? k ama to kano hidden to poli na balo 100!!! Quote
ĐarkSlayer Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 NAI APAGOREBETE kai an dn to balis me idio hidden tha pai junk kai si tha fas poli asximo punish katanoitos ? !! Quote
Snoopi Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 NAI APAGOREBETE kai an dn to balis me idio hidden tha pai junk kai si tha fas poli asximo punish katanoitos ? !! katalaba k pou 3ero egw poso hidden exi aftos pou to exi kani??? bres to k 8a to kano ^^ Quote
ĐarkSlayer Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ok paw na to bro tha kanw edit to post afto kai tha s po posa ... me 150 ine hidden :) kanto plz Btw min nomizis oti exo kati mazi s alla daks tora ine hidden ama ine dld na afinoume ola ta post me trela exploit sto akiro free re file oloi i srv tha gemisoun me +65535 kai dn tha exi fasi ... :S Quote
Snoopi Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Ok paw na to bro tha kanw edit to post afto kai tha s po posa ... me 150 ine hidden :) kanto plz Btw min nomizis oti exo kati mazi s alla daks tora ine hidden ama ine dld na afinoume ola ta post me trela exploit sto akiro free re file oloi i srv tha gemisoun me +65535 kai dn tha exi fasi ... :S exis ligaki dikio ala 3es server pou na piani gt egw dn 3ero :P katalaba pos dn exis tpt me emena apo tin arxi don't warry :P Quote
Recommended Posts