Jump to content

Recommended Posts

Posted

There will be no ONE PIECE 596 This Week ! because of the Japanese Odon Festival. We will update this page as soon as the spoiler is out.

WTF!!

Γαμώ τους Κινέζους και τα φεστιβάλ τους!
  • 2 weeks later...
Posted

wx pios einai?

ace xD (h proti tou emfanisi sto anime)

4 vdomades xwris manga? omg isxiei afto kai gia ta anime?

oxi ta anime einia kanonika..... meta apo 1 min a8a sinexisei kanonika to manga  me tin sinantisi tous... o Oda i8ele break * min ton gamisw :P

den to perimena auto apo ton zoro...!

ela more siga m toulaxisotn oloi 8a ginoun dinatoteroi :)

Posted

ela more siga m toulaxisotn oloi 8a ginoun dinatoteroi :)

nai alla den mporouse na skeftei allo tropo o oda?:P

pantos to oti tha ekpedeuti o luffy me ton rayleigh apla epic!!! eleos fantazomai twra na bgei o luffy me haki ekso sto new world...as erthei o kizaru k to allo to xontro na tou peksoune mages ena Twin Jet Pistol tha kanei kai tha pesoun katw kseroi kai oi dio tous!!!

Posted

O zoro kala ekane pezei kai na ginoune kai filoi xD.

Omws o luffy 8a niwsei agria 8a spaei tin miti  tou Aokiji kai 8a vgazei kai aima :D

Posted

O zoro kala ekane pezei kai na ginoune kai filoi xD.

Omws o luffy 8a niwsei agria 8a spaei tin miti  tou Aokiji kai 8a vgazei kai aima :D

vsk auto me ton zoro isos kati paixti kai ginoune filoi k kati na ginei kserw gw k na palepsi me kapion o mihawk gia na prostatepsi ton zoro k na xtipithei agria o mihawk k meta na einai o zoro o kaliteros ston kosmo xD!!! fantasia e...?:P

oso gia ton aokiji egw pisteuw oti einai ok atomo...alla entaksi pio poli m tin spaei o kizaru!!! poli megalos m*****s alla autos pragmatika pou prepei na tou spasei ta moutra o luffy einai o Akainu(autos p skotose ton Ace)...kala e qq tou!!!

Posted

loipon..... sto epomeno manga logika  8a antimetopisoun kapion dinato ex8ro gia na di3oun tin dinami tous.... poso dinatoi eginan.

Prepei na deiroun asxima ton blackbeard,ton eustass kid epidi m tin dinei, kai ton kuma :/

kuma gt? o kuma einia mazi me ton dragon swsta?

Posted

itan mazi me ton Dragon twra egine 100% robot k akouei stis diatages tou WG(min m peite oti lew gia tous PX-# gt allo autoi allo o kuma aplos to eipe kiolas ston luffy den tha ksanabrethoume pote antio...k ton esteile na petaksei...k meta to edikse k ston manga oti tou leei tou rayleigh douleuw gia to Revolutionary army k tha tous voithisw na ksefigoun apo edw..k twra ton ekanan 100% robot k den exei aisthimata anamniseis ktlp..)...Apoti dixnei toulaxiston ;)