Snoopi Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 leipon afto to bug exi 2 tropous akouste : 1os 1o)kanete enan opidipote mage pou na exi to might ... 2o)pate mprosta se ena npc 3o)kanete poles fores to might pano sto npc Ti blepoume to npc arxizi kai megaloni kanteto terastio kai o sv 8a kolai afantasta 2os tropos l2phx 1o)parte ton fakelo tou l2phx kai balteto mesa sto system tou server sas anikste to l2phx kai mpite ston server 8a pate sto more advance dipla apo to script 8a dite ena buff=(S38; ('HeLLo') ('0') to mono pou exete na kanete einai na alakseto to 0 se 10 kai to hello se oti 8elete na pite meta kato 8a dite ena RUN patate poles fores mpenete sto game kai 8a dite pos 8a grafi Anncousments:kai oti grapsate 8a merotisete fisika pos ti 8a mas xrisimefsi afto leipon an esus 8a pezate enan server pou 8a kolouse afantasta ka8e mera..8a pezate akoma??? oso gia bun new char oso gia bun ip disco tin grami kai sinexizete to idio
jossoo Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 kalo to post s ...alla les kai kati allo..offline 4 ever..ti 8a ofelisei auto ?ps 8a to kaneis?:P
Snoopi Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 kalo to post s ...alla les kai kati allo..offline 4 ever..ti 8a ofelisei auto ?ps 8a to kaneis?:P hmmm exis dikio egw 2-3 fores pou to ixa kani itane epidi ta pira apo la8os tou gm m arixe bun gia kati pou dn to ekana kai to kanoune poli gm auto
R1aKoC Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 hmmm exis dikio egw 2-3 fores pou to ixa kani itane epidi ta pira apo la8os tou gm m arixe bun gia kati pou dn to ekana kai to kanoune poli gm auto legete ban kai oxi bun! /ontopic kalo to topic sou alla auto me to NPC mou fenete arketa relo na megalonei??:S:S auto me to plx dn douleuei se pollous server!
Snoopi Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 legete ban kai oxi bun! /ontopic kalo to topic sou alla auto me to NPC mou fenete arketa relo na megalonei??:S:S auto me to plx dn douleuei se pollous server! exis dikio to 75%ton server exi fitaxti sto l2phx to NPC megaloni se l2java .. pistepseme to exo dokimasi se poulous
Recommended Posts