Georgekiato15 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Alla den xreiazotan! "to kaname poutana! xD"
~ILAWJUNIOR~ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 giati i nakama ( thelo na do ti apantisi tha dosis 8eopoulaFTW me 3 lexis )
~ILAWJUNIOR~ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 ton hawkeye nikaei ( ta spame :P ONE PIECE Ftw ;p <3 Roronoazoro , opios ide to protelefteo episodio nomizo to 389-390 episode pou leei READY FOR BATTLE :) na m to grapsi me 3 lexis opos to ipe akrivos sta iaponika ;p)
RєVєnGeR^ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 alla o Ace... (galaxy nio8oume file!!!Paw na dw to episodio (dose m lepto akrivos an mporeis ;P).. One Piece 4 LiFe)
~ILAWJUNIOR~ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 O LUFFY LEEI??? ( ela twra pesto ;p pou grafo o luffy leei popo :D <3 Respect sou exw epidi vlepis ONE PIECE :D kai ise o mogiwara pare to link kai desto stin arxi tou leei stous nakama :D 3 LEXIS to fonazi kiolas opos xekinaei to episodio http://www.animecrazy.net/one-piece-episode-388/ asta na pane ;p argisa ligo gia na to vro ;p lathos pliroforia sou edwsa, epezes L2Core :D? kai me fonazis galaxy ;p )
RєVєnGeR^ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 bb ston moria (se kserw se kserw :D..Filoi m se anevokatevazoun ton kalutero gm ;) kai btw to episodio ta spaei to exw dei..8a to dw pali se ligo..Des k topic p s ekana :D:D kai btw k egw <3 Respect :D)
~ILAWJUNIOR~ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 bb ston moria (se kserw se kserw :D..Filoi m se anevokatevazoun ton kalutero gm ;) kai btw to episodio ta spaei to exw dei..8a to dw pali se ligo..Des k topic p s ekana :D:D kai btw k egw <3 Respect :D) oi LYFFY BAKA! ( eleos ise ;/ SEND TO DA leei prepared for BATTLE ;/ pou m ekanes ayto edw to topic enoeis? tecpa :D esto min xexnas tous nakama)
Recommended Posts