Jump to content

Recommended Posts

Posted

Auto p les exei ginei sto Wow..Sto lineage mia fora to eixa dei na ginete..Ston l2extreme ean kai ekei tn eklisan epeidi kai kala epikinwnousan mesw tou game atoma p epsaxne to F.B.I. . Dn ginete ean dn peira3eis to Client...Opote mporeis na anoi3eis server e3alou polla atoma pezoun private servers ean kai o official 8elei na exei to monopoleio tou lineage gia na bgazei perissotera xrimata kai gi auto bgazei kainourgious gameguard wste na mn bgainoun private server ostoso panta briskontai kai anti-gameguard. opote ara3e dn prokeite na s klisei o server..:P

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

ena exw na po (olla eine fimes..) alla tpt den isxi

dn einai fimes file...apla koita klinoun monoo server p enoxloun tin douleia tous...dld server me official files .server me 10k kosmo kai pano.server p exoun client mods.gt alios dn mporoun n s poun tpt...
Posted

Paidia niwste piaa !I NCsoft den klinei opiondipote server,Mono aftous pou exoun trela atoma 10k +.Gt?? Reee 3upniste 8eli pio polu kosmo , nai 8elei lefta , kai ka8e private server (low kiriws) me pola atoma , tis klevi moneyyy.Afto einai to provlima tis NC , tpt allo.Sta @@ an ani3ate server me 5 online.Xestikeee pws to lene.To mono pou 8elei einai xrimaaaaaaa!

Posted

loipon ego tha po to eksis kai tha anafertho sxetika me ta donate

opos diabasa pio prin lete oti to donate kai to na steineis ena server einai paranomo ektos kai an einai l2j kai exeia ta pneymatika dikaiomata

ego tha po kati alo to opio ksero to donate kai i dimiourgia l2 srv[ oson afora l2j] dn einai paranomi otan plironeis gia afton tn server. Pou plironeis??? stin eforia

an thelete paradeigma oriste perisi to kalokairi o l2mafia itan kleistos gia 1 mera oloi i server tou kai rotao me kapion gm gt itan klistos o srv kai m leei ekane elegxo i NCSoft gia na dei an o server einai paranomos kai dn einai gt plironoume kathe mina kapio foro stin eforia

ayta ksero ego afta leo

Posted

loipon ego tha po to eksis kai tha anafertho sxetika me ta donate

opos diabasa pio prin lete oti to donate kai to na steineis ena server einai paranomo ektos kai an einai l2j kai exeia ta pneymatika dikaiomata

ego tha po kati alo to opio ksero to donate kai i dimiourgia l2 srv[ oson afora l2j] dn einai paranomi otan plironeis gia afton tn server. Pou plironeis??? stin eforia

an thelete paradeigma oriste perisi to kalokairi o l2mafia itan kleistos gia 1 mera oloi i server tou kai rotao me kapion gm gt itan klistos o srv kai m leei ekane elegxo i NCSoft gia na dei an o server einai paranomos kai dn einai gt plironoume kathe mina kapio foro stin eforia

ayta ksero ego afta leo

Kai pou kses oti eipe alitheia???mporei na ithele na ftiaksei kt kai na vrike tetoia dikaiologia..min pisteuete re magkes panta oti sas lene.kai ti eforia plironeis g to l2 pes m