PaNaSoNiC xD Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ontos se pexnidia sto internet litourgei... epeze enas filos mou DragonFable [mlkia] ke eixe ginei TOU-BA-NO ontopic: To cheat Egnine litourgei KAI gia la2... Mono omos gia to sppedhack... tpt allo... Quote
astraLized* Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Gia ta 10xrona einai autes oi mlkies Noobas[No1]: Egw gamaw re..Kses posa pvp exw? 100000 (:O) eimai pro egw..Ti na m peis? Noobas[No2]: sks ( h klasikh apantish) Den pate na vreite kana gomenaki na kseskisete kai na to peksete mages me to poses gomenes exete parei ''pvp'' (gt gomena pou na tin pareis pk duskola tha vreis :P) ? Quote
saxem7 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Bale kamia eikona kai grapsto ligo kalitera an ginete. Parepiptontos to link: http://cheatengine.org/downloads.php Quote
kissmeordie Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 close to topic parakalo pio mal....... den eiparxi eleoC Quote
dubi0uc13 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 mipws mporei na pei kanenac pws ginete to speedhack me cheat engine [ auth h mlkia p milas sto newbie NPC] Quote
MarGaZeaS Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 nai kai an exeis polla pvp 8a eisai kanenas magas? afou meta 8a eksafanostoun Quote
NiwseMaxairia Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 egw p to dokimasa dn mporousa na to patixw..... epairna 1 pvp k meta allaza to value k ta lipa alla ta counts htan eki p htan k xwris na exw kouni8i dn xerw ti pai strava...... Quote
scorpion1978 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 As arxhsoume... Tha xreiastoume cheat engine 5.4(psakse sto google) Beneis sto l2 me ton char s. anoigeis to cheat engine ...pas sto pc kai ckeckareis to l2 exe.... As poume oti exeis 100 pvp....sto vaule grafeis 100...meta perneis ena pvp kai grafeis 101 kai meta patas next scan 8a sou vrei liga(vlepe aristera) pata crt+a kai meta ena kokino velaki na sta metaferei kato...pali crt+a kai pas sto value->change value grapse ena ari8mo....anoixe ta STATS MONO ALL MHN KOUNISEIS...pare mia ss k kane to maga me 50k+ pvp.An kouniseis ta pvp peftoun pali sta kanonika. Den nomizw na to katalavata gt to egrafa grhgora.An 8elete kati kane reply. loool oloklirh diadikasia giayto??...photoshop ftw kai poly pio grhgwra Quote
xBoRk Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 loool oloklirh diadikasia giayto??...photoshop ftw kai poly pio grhgwra xaxaxaxaxaxaxax!! sostos!! eukola k grigora m tn palio, eukolo k grigoro tropo... ala m photoshop dn fenete st game :S Quote
Recommended Posts