Jigsaw* Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Gia na thimithite kiolas (kala den ksexniountai omos entaksei)...... Pamela Anderson Angelina Jolie Paris Hilton Monica Bellucci [Emena pantos mou aresei pio poli i Angelina Jolie epeidi exei fisiki omorfia kai oxi toso ftiakti opos oi alles... Quote
K4rMa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Angelina Jolie ----- Btw des tes oles autes avaftes.. k tote ksanakane tiN idia erotisi ;) Tote protimw tn mana m ax0xa :P Quote
mg13gr Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Angelina Jolie FTW... Dn 3erw alla ayti i gynaika exei kati poy me travaei... Ayto to vlema tis taytoxronaa... Pwwwwwwwwwwwww... Milame i gynaika se ypnotizei... Quote
Blane Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Jolie god damn it :P Η κοπέλα είναι θεά.Τέλος :) -Blane Quote
sτrίkε- Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Angelina Jolie ----- Btw des tes oles autes avaftes.. k tote ksanakane tiN idia erotisi ;) Tote protimw tn mana m ax0xa :P Angelina Jolie FTW... Dn 3erw alla ayti i gynaika exei kati poy me travaei... Ayto to vlema tis taytoxronaa... Pwwwwwwwwwwwww... Milame i gynaika se ypnotizei... Jolie god damn it :P Η κοπέλα είναι θεά.Τέλος :) -Blane AGREE AGREE AGREE Tomb Raider FTW xD! Quote
Kràtos Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 To mesogiako pathos pou exei i Monica den to exei kamia +1 gia tin Monica <3!!! Quote
Angel Of Death Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Bellucci > Jolie > Anderson > Hilton ... Quote
SirKuo Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Monica Bellucci gia mena eine omorfi gineka oxi pos i alles den eine alla eine omorfi gineka an ke me aresoune i xanthies psifizo Monica Bellucci Quote
OmGG Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Eiste oloi ena Matso akyroi <3 Adriana Lima +Όλγα φαρμάκη http://vraseryzi.com/wp-content/uploads/2008/04/olga_farmaki_playboy_photos_04.jpg[/img] Quote
mg13gr Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Tomb Raider FTW xD! +10000! @OmGG Autes mas edwse aytes psifisame... ;) ;) Yparxoyn kai alles polu omorfes kai apo tn Ellada fysika... Kai esy edwses to teleio paradeigma.... Aaaaxx Olga, Olga... BTW Paris Hilton: 0% LOL Quote
xKenji Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 BTW Paris Hilton: 0% LOL na sas ipen8imisw pos i paris hilton prin apo plastic surgery itan skata.... (E-entertainment FTW On skai ka8e mesimeri xD x0a0xa0 ) BTW psifisa jolie xD an kai iparxoun poli pio omorfes //offtopic: na rwtisw... an i pamela anderson kanei katakorifo kai sta8ei me ta xeria tis 8a pnigei e?? dn 8a mporei na anapneusei S: Quote
mg13gr Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 //offtopic: na rwtisw... an i pamela anderson kanei katakorifo kai sta8ei me ta xeria tis 8a pnigei e?? dn 8a mporei na anapneusei S: X0xa0x0ax0a0x0ax0a0xa0x0a0xa0x0a0xa0x0a... Ti skeftike re paidia to atomoo... Quote
Recommended Posts