Jump to content

Lineage II Update - Kratei’s Cube


K4rMa

Recommended Posts

l2.jpg

 

Οι παίκτες του Lineage II στήριζαν ανέκαθεν με φανατισμό τόσο το PvP όσο και το PvE. Και με τις πρόσφατες προσθήκες των Fortresses αλλά και όλης της περιοχής Hellbound, έχουν αρκετά να κάνουν. Τώρα, με την κυκλοφορία του Gracia Part 2, οι παίκτες έχουν άλλη μια ευκαιρία να αναμετρηθούν με εχθρούς και φίλους.

Το Kratei’s Cube είναι η τελευταία προσθήκη στο PvP και το PvE, η οποία επιτρέπει στους παίκτες να εμπλακούν σε χρονομετρημένες μάχες διάρκειας είκοσι λεπτών. Σε αντίθεση με άλλα event, οι παίκτες κερδίζουν πόντους για κάθε νίκη ενάντια σε παίκτη ή τέρας στα δωμάτια του Kratei’s Cube. Οι παίκτες με τους περισσότερους πόντους στο τέλος κάθε γύρου κερδίζουν Fantasy Isle Coins, τα οποία μπορούν να ανταλλαχθούν στα NPC Paddies για πολύτιμα βραβεία. Το να βρεις και να νικήσεις ένα σπάνιο τέρας μπορεί να σου αποφέρει έως και πολύτιμους 50 πόντους- οι οποίοι μπορεί να σημαίνουν την διαφορά ανάμεσα στην νίκη και την συντριβή. Επίσης όποτε πεθαίνεις στο Cube, τα CP, MP και HP επανέρχονται πλήρως, οπότε μπορείς να επιστρέψεις άμεσα στην μάχη- εφόσον υπάρχει ακόμα χρόνος.

 

Το Kratei’s Cube είναι διαθέσιμο στην διαρκώς επεκτεινόμενη περιοχή του Fantasy Isle, για παίκτες με επίπεδο από 70 και πάνω. Με περισσότερους από 20 παίκτες, συν τα τέρατα του Kratei’s Cube, η μάχη δεν σταματάει ούτε στιγμή! Και με μάχες να ξεκινάνε κάθε μισή ώρα, δεν υπάρχει στην ουσία καθόλου downtime. Αν κάποιος δεν καταφέρει να μπει σε μια μάχη, απλά περιμένει την επόμενη!

 

Συνολικά, το Kratei’s Cube είναι ιδανικό για γρήγορη δράση χωρίς αναμονή- απλά μπείτε και πολεμήστε. Όταν οι παίκτες αποφασίσουν ότι θέλουν ένα διάλειμμα από την μάχη, μπορούν να ασχοληθούν με τις άλλες δραστηριότητες του Fantasy Isle. Από τα αμέτρητα Τέρατα, μέχρι τις ανταλλαγές ανάμεσα σε παίκτες, υπάρχουν πολλά να κάνεις. Και όταν αποφασίσουν να επιστρέψουν στην μάχη, έχουν την επιλογή να μπουν στο Underground Coliseum για battle matches, στο Kratei’s Cube για συνεχή βραβεία, ή απλά να τηλεμεταφερθούν πίσω στην βασική περιοχή για να συνεχίσουν τις περιπέτειές τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Gracia Part 2 update του Lineage II, μπορείτε να επισκεφθείτε το http://www.lineage2.com/gracia/index2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

sto diko m server kanenas den ta kserei k den asxolounte eleos to underground coloseum monima adio /cry mono sto wharf ( interlude perioxh ) vgenoun gia pvp kai einai vlakeia =/ tha tous psisw sto hero voice na pame xaxaxa wraio share pantos file to proto den to iksera kan oti uparxei :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...