CoZaNoStRa Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 katarxin thx osous 8a me voi8isete... Opws lew kai sto topic 8elw ena npc pou na petatrepei seal stones se ancient adena yparxei kati tetoio?? Kai ean ginetai na mou peite oli tin diadikasia... ennow pou 8a valw to npc ...ti 8a kanw kai tetoia 3erete eseis : ;) ;) Thx gia alli mia Fora A ksexasa mipws exei kaneis kanena shop pou na poulaei MONO to Caradine's letter...THX....
0 CoZaNoStRa Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 katarxin thx osous 8a me voi8isete... Opws lew kai sto topic 8elw ena npc pou na petatrepei seal stones se ancient adena yparxei kati tetoio?? Kai ean ginetai na mou peite oli tin diadikasia... ennow pou 8a valw to npc ...ti 8a kanw kai tetoia 3erete eseis : ;) ;) Thx gia alli mia Fora A ksexasa mipws exei kaneis kanena shop pou na poulaei MONO to Caradine's letter...THX.... katala8os to esteila min mou kanete warn... xillia sry.. kante to delete...
Question
CoZaNoStRa
katarxin thx osous 8a me voi8isete...
Opws lew kai sto topic 8elw ena npc
pou na petatrepei seal stones se ancient adena
yparxei kati tetoio??
Kai ean ginetai na mou peite oli tin diadikasia...
ennow pou 8a valw to npc ...ti 8a kanw kai tetoia 3erete eseis : ;) ;)
Thx gia alli mia Fora
A ksexasa mipws exei kaneis kanena shop pou na poulaei MONO to Caradine's letter...THX....
1 answer to this question
Recommended Posts