Jump to content

Το Resident Evil 3 Remake επιβεβαιώθηκε και θα μας τρομάξει στις 3 Απριλίου 2020


Maxtor

Recommended Posts

Resident_Evil_3_Key_Art.jpg.264fde3ac391

Αν και το Resident Evil 3 Remake αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του State of Play, δεν θα είναι αποκλειστικό παιχνίδι του PS4, αφού η Capcom επιβεβαίωσε πως θα κυκλοφορήσει για XBOX One, PlayStation και PC μέσω του Steam. Δυστυχώς δεν θα είναι διαθέσιμο για Nintendo Switch. Η εταιρία μάλιστα ανακοίνωσε πως το παιχνίδι έρχεται να μας τρομάξει για ακόμη μία φορά στις  3 Απριλίου 2020.

Οι περισσότεροι fans του είδους ήδη γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται το RE3. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο παίχτης θα αναλάβει το ρόλο της Jil Valentine, η οποία προσπαθεί να φύγει από την Raccoon City. Μάλιστα τα γεγονότα της τρίτης συνέχειας γίνονται σχεδόν ταυτόχρονα με αυτά του RE2. Η ιστορία του RE3 ξεκινάει στις 28 Σεπτεμβρίου ενώ το RE2 ξεκινάει στις 29 Σεπτεμβρίου. Βέβαια τα γεγονότα του RE3 ολοκληρώνονται μετά από αυτά του RE2.

Στο Resident Evil 3 Remake θα δούμε επίσης τον Nemesis, ένα αδυσώπητο τέρας που καταδιώκει τον παίχτη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί τη γνώριμη μηχανή γραφικών RE Engine, η ίδια που χρησιμοποίησαν τα Resident Evil 2 Remake, Devil May Cry 5 και Resident Evil 7.

Εκτός από το κλασσικό single player mode, το παιχνίδι θα έχει και λειτουργία multiplayer η οποία ονομάζεται Resident Evil Resistance. Ένας παίχτης προσπαθεί να τοποθετήσει στρατηγικά παγίδες και κάθε είδους ζόμπι στο χάρτη ενώ την ίδια στιγμή 4 άλλοι παίχτες προσπαθούν να επιβιώσουν. Η Capcom επιβεβαίωσε πως αυτή η λειτουργία multiplayer είναι η ίδια που είχε αρχικά παρουσιαστεί στο Tokyo Game Show νωρίτερα φέτος.

Slashgear

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...