Jump to content

Recommended Posts

Posted

apple-mac-macbook-100688843-large.jpg.4a

Αν θέλετε να πείσετε τον εργοδότη σας να σας επιτρέψει να χρησιμοποιείτε και εσείς Mac στη δουλειά, τότε αρπάξτε την ευκαιρία και δείξτε του τι ανακοίνωσε η IBM στο Jamf Nation User Conference (JNUC) σχετικά με την παραγωγικότητα των χρηστών Mac έναντι των χρηστών PC.  

Η IBM ανακοίνωσε το 2015 στο συνέδριο JNUC ότι θα ξεκινούσε το πρόγραμμα Mac@IBM.  Στο συνέδριο τότε, η εταιρεία είπε ότι ένας μόνο υπάλληλος ήταν σε θέση να παράσχει υποστήριξη σε 5400 χρήστες Mac στην IBM, ενώ αντίστοιχα ένας υπάλληλος μπορούσε να υποστηρίξει 242 χρήστες PC. Το 2016 και το 2018, ο CIO της IBM, Fletcher Previn έκανε γνωστό ότι η εταιρεία εξοικονόμησε από $273 έως $543 ανά Mac σε σύγκριση με ένα PC μέσα σε περίοδο τεσσάρων ετών. Μάλιστα ανέφερε τότε, ότι χρειάζονταν μόνο 78 υπάλληλοι για να παρέχουν υποστήριξη σε 277.000 συσκευές της Apple.

Πρόσφατα, στο συνέδριο JNUC, η IBM έδωσε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα οφέλη της χρήσης ενός Mac έναντι ενός PC στη δουλειά. Σύμφωνα με το τμήμα IBM Research της εταιρείας, οι χρήστες Mac που ξεπέρασαν τις προσδοκίες στις αξιολογήσεις απόδοσης ήταν 22% περισσότεροι από τους χρήστες Windows PC. Οι χρήστες Mac επίσης έκλειναν συμφωνίες κατά 16% μεγαλύτερες από τους χρήστες PC, υποστηρίζει η IBM.

IBM-macs.jpg.f56519a4f44644ef5a71b0841b40de74.jpg

Οι χρήστες Mac στην IBM είναι λιγότερο πιθανό επίσης –κατά 17%- να εγκαταλείψουν την εταιρεία σε σχέση με τους υπαλλήλους που χρησιμοποιούν PC. Σήμερα, η IBM διαθέτει 200.000 συσκευές με macOS που υποστηρίζονται από μόνο επτά μηχανικούς. Αντίστοιχα 200.000 συσκευές Windows απαιτούν 20 μηχανικούς σύμφωνα με την IBM.

9to5Mac

View the full article

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock