Jump to content

Το HBO Max που έρχεται τον Μάϊο του 2020 θέλει να ανταγωνιστεί Netflix, Disney+ και Apple TV+


Maxtor

Recommended Posts

cq5dam_web_1200_675.jpeg.fd2cff7968ac3b0

Σε μία παρουσίαση σε επενδυτές που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, η AT&T αποκάλυψε τo HBO Max που θα λανσαριστεί επίσημα τον Μάιο της νέας χρονιάς και θα περιλαμβάνει όλη τη γνωστή βιβλιοθήκη περιεχομένου του HBO αλλά και νέο πρωτότυπο περιεχόμενο, καθώς και επιλεγμένο περιεχόμενο από τρίτους.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης μάλιστα, ανακοινώθηκε μία σειρά spin-off του Game of Thrones, που έχει τον τίτλο House of the Dragon, ενώ χάρη στην στενή σχέση της DC με την Warner, θα έχει όλες τις ταινίες Batman και Superman (συμπεριλαμβανομένου και του νέου φιλμ Joker) καθώς και σειρές (Batwoman κ.ά).

Στα σχέδια της AT&T συμπεριλαμβάνονται 50 νέες σειρές και ταινίες μέχρι το τέλος του πρώτου έτους από το λανσάρισμα της υπηρεσίας. Αρχικά θα είναι διαθέσιμη δωρεάν στους συνδρομητές του AT&T HBO, ενώ το 2021 θα υπάρξει και μία ad-supported επιλογή για τους συνδρομητές. Η μηνιαία συνδρομή θα στοιχίζει $14,99. Στην αρχή, σύμφωνα με τον Bob Greenblatt, Πρόεδρο της WarnerMedia Entertainment, η υπηρεσία θα έχει 10 χιλιάδες ώρες περιεχομένου, αλλά σε αντίθεση με το Netflix, θα βασίζεται στον ανθρώπινο παράγοντα για να προτείνει περιεχόμενο στους συνδρομητές της και δεν θα εξαρτάται από αλγόριθμους. «Ποτέ δεν θα βασιστούμε σε αλγόριθμους για να προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο πρόγραμμα» δήλωσε ο Bob Greenblatt. Το HBO Max θα λανσαριστεί όπως αναφέραμε τον Μάιο του 2020 με μηνιαία συνδρομή $14,99.

Engadget

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...