Jump to content

Sony WF-1000XM3 Review


Maxtor

Recommended Posts

airplane.jpg.cd7ebed931f2219dd2a04e626ff

Τα τελευταία ήταν ένα από τα καλύτερα ζευγάρια στην κατηγορία των ασύρματων ακουστικών-ψειρών πριν από περίπου μία διετία, όταν και κυκλοφόρησαν. Βέβαια από εκείνη την εποχή μέχρι και σήμερα, η πρόοδος που έχει σημειωθεί στα εν λόγω προϊόντα είναι αλματώδης, κάτι που σημαίνει ότι τα περιθώρια εξέλιξης ήταν αναπόφευκτα μεγάλα, ακόμα κι όταν η βάση ήταν ένα τόσο αξιόλογο σετ ακουστικών.

Στην περίπτωση των WF-1000XM3 βέβαια ήταν και κάτι άλλο. Από την κυκλοφορία των WF-1000X μέχρι και σήμερα, βλέπετε, η Sony έχει διαθέσει εν τω μεταξύ στην αγορά τα WH-1000XM3, ένα ακόμα εξαιρετικό σετ ακουστικών που βέβαια ανήκει στην over ear κατηγορία. WF-1000XM3 και WH-1000XM3 μοιράζονται ορισμένα στοιχεία, γεγονός που εξηγεί σε έναν βαθμό τις εκπληκτικές επιδόσεις και την κορυφαία αίσθηση των πρώτων. Πάμε όμως να δούμε τα πράγματα αναλυτικά.

Η νέα γενιά ακουστικών-ψειρών –ή earbuds, αν προτιμάτε- δίνει έμφαση στη φορητότητα, παρουσιάζοντάς μας διαρκώς λύσεις ολοένα και μικρότερες σε διαστάσεις. Στην περίπτωση των WF-1000XM3 τα πράγματα δεν έχουν ακριβώς έτσι αφού η Sony προτίμησε σχεδιασμό κομψό και βολικό μεν που όμως δε συγκαταλέγεται στα μικρότερα σε μέγεθος μοντέλα που έχουμε δει στην κατηγορία.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...