Jump to content

Τέσσερα κινητά της Xiaomi φημολογείται ότι θα διαθέτουν κάμερα 108MP


Maxtor

Recommended Posts

EBXGz45UwAARnjm.jpg.a7c41a95db7ab5735870

Η πρώτη συσκευή της Κινέζικης εταιρεία που θα εκμεταλλεύεται τον τεράστιο αισθητήρα, σύμφωνα με φήμες, θα είναι το Mi Mix 4, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας XDA Developers, η Κινέζικη εταιρεία δοκιμάζει τον ISOCELL Bright HMX 108MP σε τέσσερις διαφορετικές συσκευές. Σύμφωνα με στοιχεία που αποκάλυψε ο κώδικας του Mi Gallery app στο MIUI, τα κινητά τηλέφωνα έχουν τις κωδικές ονομασίες «tucana», «draco», «umi» και «cmi» (ενδεχομένως τα μισά να φέρουν το brand Xiaomi και τα υπόλοιπα το brand Redmi).

Φαίνεται πως στο app προστέθηκε υποστήριξη για την απεικόνιση φωτογραφιών 108MP σε πλήρη ανάλυση, όμως η συγκεκριμένη προσθήκη προορίζεται μόνο για τις συγκεκριμένες τέσσερις συσκευές. Οπότε ο χρήστης κάποιας από αυτές τις συσκευές θα μπορεί χειροκίνητα να ενεργοποιεί τη λειτουργία λήψης 108MP –όπως συμβαίνει και σήμερα με συσκευές που διαθέτουν αισθητήρα 48MP όπως το Mi A3- για να έχει στα χέρια του αρχεία τέτοιας υψηλής ανάλυσης.

144.jpg.4058ee50a852a92f5ca9606e4f6ca254.jpg

Σε διαφορετική περίπτωση, και χάρη στο Quad Bayer φίλτρο του αισθητήρα θα μπορεί να τραβάει φωτογραφίες 27MP με pixel binning (1,6μm effective pixel size). Πάντως σύμφωνα με την πηγή του XDA Developers, καμία από τις παραπάνω συσκευές δεν φαίνεται να είναι το Mi Mix 4.

XDA Developers

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...