Jump to content

Phil Spencer: Η Microsoft δεν αναπτύσσει «streaming-only» κονσόλα Xbox αυτή τη περίοδο


Maxtor

Recommended Posts

2055921043_philspencer.jpg.243077159144d

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο Gamespot, o Phil Spencer, έκανε γνωστό ότι η ομάδα του «δεν εργάζεται πάνω σε μία streaming-only κονσόλα τώρα», αλλά έχει εστιάσει τις προσπάθειες της στην «cloud-gaming» πλατφόρμα, η οποία πρόκειται να προσφέρει ευκολίες και επιλογές στο smartphone των παικτών.

Ο Phil Spencer επίσης παραδέχτηκε ότι το «cloud gaming είναι μία από τις κατευθύνσεις που πηγαίνει η βιομηχανία» και πως είναι κάτι το «αναπόφευκτο». Όμως όπως επισήμανε, αυτό δεν σημαίνει ότι η Microsoft σχεδιάζει να απομακρυνθεί από τα «downloads» και τα «disc-based» παιχνίδια.

«Έχουμε περισσότερες υπολογιστικές συσκευές κοντά μας από όσες είχαμε ποτέ, είτε πρόκειται για το τηλέφωνο σας, ένα Surface Hub ή ένα Xbox. Ο κόσμος όπου όλες οι υπολογιστικές συσκευές έχουν εκλείψει και τα πάντα προέρχονται από το σύννεφο δεν είναι ο κόσμος που ζούμε σήμερα» είπε ο Phil Spencer στο Gamespot.

Η Microsoft πρόκειται να λανσάρει την υπηρεσία game streaming «xCloud» τον Οκτώβριο, ξεκινώντας από τη δυνατότητα να «στριμάρετε» παιχνίδια από το Xbox One σας στο κινητό σας τηλέφωνο. Το «lag» (υστέρηση) στο cloud gaming είναι κάτι που ανησυχεί την Microsoft, και τον Phil Spencer, αφού μπορεί να καταστρέψει την εμπειρία του παιχνιδιού ειδικά στα ανταγωνιστικά shooter έντονης δράσης. O ίδιος ωστόσο προτιμάει να είναι ειλικρινής: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας πει ότι δεν υπάρχει υστέρηση» δήλωσε ο Phil Spencer.

Engadget

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...