Jump to content

Ετοιμάζεται νέα σειρά «Star Wars» για την υπηρεσία Disney+ με τον Ewan McGregor


Maxtor

Recommended Posts

dims.jpg.5a91d3167bf0021c4ac7d79988438dc

Σε μία από αυτές τις τηλεοπτικές σειρές, που θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του Star Wars, λέγεται ότι θα επιστρέψει για τον ρόλο του Obi-Wan Kenobi ο Ewan McGregor. Ο δημοφιλής Σκωτσέζος ηθοποιός βρίσκεται αυτή τη περίοδο σε συζητήσεις με τη Disney για να επαναλάβει τον ρόλο του νεότερου Obi-Wan Kenobi, τον οποίο στην παλαιότερη τριλογία Star Wars είχε ενσαρκώσει ο Alec Guinness.  

Το όνομα του Ewan McGregor έχει βεβαίως ακουστεί και στο παρελθόν για να ενσαρκώσει τον ίδιο ρόλο, αν και για μία «standalone» ταινία Star Wars. Δυστυχώς, μετά την αποτυχημένη απόπειρα με το «Solo», η ταινία φαίνεται να μπήκε στον πάγο από την Disney. Για την ώρα, υπάρχουν πολλά ερωτήματα για την τηλεοπτική σειρά, όπως ποιος θα αναλάβει το σενάριο ή την σκηνοθεσία και ποιους άλλους ηθοποιούς θα δούμε στο πλευρό του Ewan McGregor. H υπόθεση της επίσης παραμένει μυστήριο.

Αν και η Disney δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει τις αναφορές, εντούτοις λίγους μήνες πριν, ο Bob Iger, Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της The Walt Disney Company επιβεβαίωσε ότι είναι στα σκαριά μία σειρά Star Wars που προορίζεται για την υπηρεσία streaming Disney+.  Η εταιρεία επίσης ετοιμάζει ένα σήκουελ του Rogue One για την υπηρεσία της καθώς και την τηλεοπτική σειρά «The Mandalorian» το σενάριο της οποίας αλλά και την εκτέλεση παραγωγής ανέλαβε ο Jon Favreau, που βρίσκεται πίσω από πολλές επιτυχίες της Disney (και της Marvel).  

Engadget

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...