Jump to content

Η OnePlus επιβεβαίωσε επίσημα το λογότυπο και την ονομασία της τηλεόρασης της


Maxtor

Recommended Posts

1097264-9544c3e32e9935d9cb1d2f77f3e9bac2

Στις αρχές της χρονιάς, η Κινέζικη εταιρεία ανακοίνωσε την πρόθεση της να εισέλθει στην αγορά των «έξυπνων τηλεοράσεων» βάζοντας όμως την δική της σφραγίδα στο εγχείρημα. Σύμφωνα με αξιωματούχους της εταιρείας, τα τελευταία χρόνια δεν έχει παρουσιαστεί κάτι καινοτομικό στην αγορά των τηλεοράσεων, και για αυτό σκέφτηκαν ότι μπορούν να φέρουν κάτι νέο στον χώρο. Η τηλεόραση θα ονομάζεται απλά «OnePlus TV», ενώ το λογότυπο είναι εξίσου απλό και λιτό, και περιλαμβάνει το λογότυπο της εταιρείας σε συνδυασμό με την συντομογραφία «TV» (πως λέμε «Apple tv» ή Apple Watch» και στην θέση της λέξης «Apple» βρίσκεται το λογότυπο της Αμερικάνικης εταιρείας; Τόσο πρωτότυπο δηλαδή).

Η εταιρεία λέει πως για το λογότυπο εμπνεύστηκε από κλασικές μορφές τέχνης, από τη μάνταλα, το αρχαίο σύμβολο που αναφέρεται τόσο από Βουδιστές όσο και από Ινδουιστές, καθώς και το Ηραίο Περαχώρας στα βόρεια του Κορινθιακού κόλπου, στην Ελλάδα.  

Η OnePlus δεν αποκάλυψε κάποια άλλη ουσιαστική πληροφορία για την τηλεόραση της, πέρα από το ότι θα ακολουθεί την φιλοσοφία «Never Settle» και θα διαθέτει «burdenless» σχεδιασμό. Σύμφωνα ωστόσο με φήμες, η τηλεόραση θα κυκλοφορήσει σε διάφορα μεγέθη, με διαγώνιο 43 ιντσών, 55 ιντσών, 65 ιντσών και 75 ιντσών και πως τα πάνελ θα είναι τεχνολογίας «OLED» και ανάλυσης 4K που θα κατασκευάζει η εταιρεία TPV Display Technologies. Η τηλεόραση αναμένεται να βασίζεται στο Android TV και θα διαθέτει WiFi, Bluetooth 5.0 αλλά και ψηφιακό βοηθό AI. Θα ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότητα την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη.

Techradar

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...