Jump to content

Οι Square Enix και Marvel αποκάλυψαν το παιχνίδι Marvel’s Avengers


Maxtor

Recommended Posts

GHBanners_TRM_News_legal.jpg.e493d106e4c

Πριν από δύο περίπου χρόνια, η Square Enix υπέγραψε μία πολυετή συμφωνία με την Marvel για την ανάπτυξη μίας σειράς παιχνιδιών, και το πρώτο από αυτά είχε για ένα διάστημα την κωδική ονομασία «Project Avengers». Μετά από δύο χρόνια ανάπτυξης, η Square Enix αποκάλυψε το Marvel’s Avengers, τα γεγονότα στο οποίο εκτυλίσσονται στο San Francisco, εκεί που η ομάδα των υπερηρώων έχει τα κεντρικά της (West Coast Headquarters).

Το παιχνίδι ξεκινάει την A-Day, την ημέρα που οι Captain America, Iron Man, Thor, Hulk και Black Widow αποκαλύπτουν τα νέα, υψηλής τεχνολογίας κεντρικά των Avengers στο San Francisco. Μετά από ένα καταστροφικό ατύχημα και κατηγορούμενοι για το συμβάν, η ομάδα των Avengers φτάνει στην διάσπαση. Μετά από πέντε χρόνια, και με τους σούπερ ήρωες να παραμένουν καταζητούμενοι, η ανθρωπότητα βρίσκεται μπροστά από έναν μεγάλο κίνδυνο και ο μοναδικός τρόπος για να αντιμετωπιστεί είναι η επανασύνδεση της ομάδας των υπερηρώων.

Ο gamer μπορεί να ολοκληρώσει το παιχνίδι είτε μόνος του, είτε μαζί με φίλους του μέσω του up-to-three co-op mode. Το project υπογράφουν επίσης οι Crystal Dynamics (του Tomb Raider), Eidos Montreal (του Deus Ex), Nixxes Software και Crystal Northwest. Το Marvel’s Avengers θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου του 2020 για Xbox One, PS4, PC και Google Stadia, ενώ όσοι θέλουν μπορούν να παίξουν την Beta πρώτα στο PS4 αφού πρώτα το προ-παραγγείλουν μέσω του PlayAvengers.com.  

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...