MaDNeX Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 CHECKARETE afto to topic! kai sugkekrimena to last post(pou ekana) http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=40222.0
Phoenix4 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 το παιδί συγνώμη που θα το πω αλλά μας περνάει για ηλίθιους? Ο.ο ε τον γαμία [glow=red,2,300]Kamikazi1993 says[/glow] 13 eimai. ela re! 8a sou steilw ena hack gia na ginese Gm apef8eias se oti server 8es! Δεν είχα όρεξη και γέλασα :P
WebM0nst3r2 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 loipon peite mou oloi ta pass sas kai 8a sas dosw egw ena hack p kanei (dose basi se auta p kanei) tiropitakia (k me kaseri) kafe (frape - elliniko - galliko - ispaniko - tourkiko - kineziko - tailandeziko) sideroni (rouxa - meta3ota - ifasmata kai kanei KAI TSAKISI!!!) sou kanei ta ma8imata (fisiki - ximeia - gallika - ispanika - ma8imatika - glwssa kai stin nea Version pou 8a akolou8isei kanei KAI TOU FRONTISTIRIOU!@!#!@) opios 8elei to programmataki pm me me to pass sas ;)
WebM0nst3r Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 loipon peite mou oloi ta pass sas kai 8a sas dosw egw ena hack p kanei (dose basi se auta p kanei) tiropitakia (k me kaseri) kafe (frape - elliniko - galliko - ispaniko - tourkiko - kineziko - tailandeziko) sideroni (rouxa - meta3ota - ifasmata kai kanei KAI TSAKISI!!!) sou kanei ta ma8imata (fisiki - ximeia - gallika - ispanika - ma8imatika - glwssa kai stin nea Version pou 8a akolou8isei kanei KAI TOU FRONTISTIRIOU!@!#!@) opios 8elei to programmataki pm me me to pass sas ;) enoite pos autos eimai egw :P apla testarw kati me new account dn einai scamer ;)
Phoenix4 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 elliniko galliko ispaniko tourkiko kineziko tailandeziko :P sideroni (rouxa - meta3ota - ifasmata kai kanei KAI TSAKISI!!!) ΟΜΙΤΖΙ!!! sou kanei ta ma8imata (fisiki - ximeia - gallika - ispanika - ma8imatika - glwssa kai stin nea Version pou 8a akolou8isei kanei KAI TOU FRONTISTIRIOU!@!#!@) ΓΟΥΤΟΥΦΟΥ! :P enoite pos autos eimai egw :P apla testarw kati me new account dn einai scamer ;) λέω και γω... μόλις είδα το όνομα [WebM0nst3r2] νόμιζα οτί κάποιος σου πείρε το όνομα :P
ZeRo* Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Kla To 13xrono Dn Paizete .ehehhe Me Ekane K Gelasa Bradiatika xD Pantws Psaxnei Gia Plyyyyyyyy Mlkes Atoma..Nmzei Pos Eimaste Ts Ilikias t :P loipon peite mou oloi ta pass sas kai 8a sas dosw egw ena hack p kanei (dose basi se auta p kanei) tiropitakia (k me kaseri) kafe (frape - elliniko - galliko - ispaniko - tourkiko - kineziko - tailandeziko) sideroni (rouxa - meta3ota - ifasmata kai kanei KAI TSAKISI!!!) sou kanei ta ma8imata (fisiki - ximeia - gallika - ispanika - ma8imatika - glwssa kai stin nea Version pou 8a akolou8isei kanei KAI TOU FRONTISTIRIOU!@!#!@) opios 8elei to programmataki pm me me to pass sas ;) Poooooo Filaraki EimaI Mesa .. Sou Poulaw K Tn Giagia m Gia Auto...!!!!!! To Pass Mou Einai............................XAFTES xaxaxa xD
NotAbastard Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 eprepe na tou peis Account Name : Tonperneis Password : ApoPisw kai na deis pou 8a ton dokimaze :P
Recommended Posts