JoKeRIII Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Geia pedia ... Exo ena megalo problima.. pou did me exei eksantlisei.. An mporouse kapios na me help 8a t eimoun polu upoxrews Akouste Exo alaksei 999999999999 packs kai ola exoun to idio problima ... Skeftika oti einai apo ta configs ala kapioi m eipan pws den einai apo... Ola ta pack p exw brei edw sto max einai eilikrina polu uperoxa ala koitaxte ti exo pa8ei Ekei p paw na kanw create clan m leei to e3is: YOU ARE EITHER NOT CARRYING OUT YOUR QUEST OR DONT MEET THE CLITERIA Boi8iste tin katastasi pedia ... Ekana kai search brika enan p eixe to idio problima ala dne pire apantisi elpizw kapios na apantisei sto post m.. hmartwn did misi wra na stisw ton server kai me pire 2 meres na brw to problima kai akoma tpt... as me katatopoisi kapios Gt den tin paleuw...
TexasJunior Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 lew ego mipos alazis tpt mesa st data kai sou xalaei to master?
JoKeRIII Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 TPT Den alaksa...Kanw instal db epeita kanw tis loipes ri8miseis me hexid ktl.. ta ip.. kai loginserver.gamserver
TexasJunior Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 an den peirazhs tpt kai m les exeis alaksi tosa pack(ara dn exi kapio sigkekrimeno pack t prob k t exoun ola) ti na po de 3erw ...sOz
JoKeRIII Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 problem edited someone lock it STEF 4EVER....O MONADIKOS P APANTISE SE PM I SE OTIDIPOTE TOU ESTEILA.. autos prepei na einai mod.. kai oxi aloi p mostraroun edw mesa //lock ty bb
MadDealer Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 vsk 8a eprepe na psakseis gia ena clan config , se anti8esh na katakrineis tous mods.. i opoion kanei post, dn nomizo na se exei orisei kapios ypeu8uno
K4rMa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 @JoKeRIII alli fora na anoigeis topiC sto dev help k oxi edw >.> Oso gia auto: STEF 4EVER....O MONADIKOS P APANTISE SE PM I SE OTIDIPOTE TOU ESTEILA.. autos prepei na einai mod.. kai oxi aloi p mostraroun edw mesa //lock ty bb Dn eimaste oloi l2 developers kurie m.. :-\ locked.
Recommended Posts