Fogotendx20 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 -Change Name! -Transfer Characters! TO NPC ftiaxtike pano se L2J FREE CT2 (1.2.4) gia ala pack! theli alages! *otan pate na kanete transfer....an ola einai ok! dld dilosis sosto neo Account name tote ginete i metafora kai trote critical! Tha prepi na ksanalogarete! o char sas tha einai sto alo Account! 100 gb alagi onomatos 200 metafora (alazoun afta....protimisis....3470 GB ID) Screenshots Download Link http://www.4shared.com/file/70054631/441a8cac/Servicess.html SIMIOSI stin photo opou alazis onoma! (stin periptosi mou "Ahmed") einai to onoma pou exo sximatisi patodas ta gramata me click! gia na alaksi omos to name prepi na patiso to link kato "Please Change The Name" Credit: 70% se mena! 30% se KAPION ALON PS: Guide pos na to perasete ....Avrio tora eimai ptoma pao na kimitho!
NightLife Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Omg !! Very Nice Share!!! +1 for me!! Kala exis poli reda ton teleuteo kero.... ;D Sinexise etsi....Euxaristo.....
ZeRo* Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Popo eisai trelos etsi? Trelo Share Nice :D Sinexise etsi file...
sτrίkε- Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Omg !! Very Nice Share!!! +1 for me!! Kala exis poli reda ton teleuteo kero.... ;D Sinexise etsi....Euxaristo..... +1 karma gia esena?xD forgotenx20 kaneis poli kali douleia me ta scripts.. kati alo omws... boreis na m dwseis kati gia na ftiaxnw kai egw.. i as poume enan odigo pws kinoume mesa sto script euxaristw -Strike
xMaylox Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 omg poli kali doulia file! sinexise etsi!!! thanks!
Fogotendx20 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 +1 karma gia esena?xD forgotenx20 kaneis poli kali douleia me ta scripts.. kati alo omws... boreis na m dwseis kati gia na ftiaxnw kai egw.. i as poume enan odigo pws kinoume mesa sto script euxaristw -Strike strike to pragma den didaskete oute exei vivliaraki! aplos afierose poli xrono sto pack sou ....sta Quests, sta custom Q na katalavis ti kani kai pos! meta einai eukolo na ftiaksis kati adistixo!
CaLeSty Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Foveri Doulia Tha Xriasti Ayto Pistevo Parapoli !!! ^^
metropol81 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 geia sas poli kali idea na to ftiaxeis. mpravo palikare
agnostosx Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 TELEIO SHARE...!!!! :o Thx para poly...!!! Sinexise...Apo ta kalitera shares...Thx kai pali...
MaestroLuke Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 file 30 lepta ime sto forum kai vlepw poli kala shares apo sena keep up
Recommended Posts