BloodyWarrior Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 file para poli kali douleia!!!! alla pliz opote mporeseis anevase ena me pio polla skills!!
l2lover Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 pane 6 mines...p prospatho na bro kati tetio kai pedeuomoun...na se kala..teleio share!
Versus Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Nai ontws einai poli wraio.Bravo Forgoten exeis kanei wraio shares
sτrίkε- Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 to exei liwsei to jscript :P perimenw pws kai pws to update gia ola ta skills an kai exw kanei kati mono mou! Synexise Forgoten!
`Gerero® Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 ti ekanes ekei re??? proti fora to blepo ayto sti zoh m eleos file m eisai monadikos kai epidi thelo se kati help an mporis kane me add edo gia na s miliso gia kati sxetiko me l2 development gerero@windowslive.com kane me add thelo ligo help pantos to share s ta spaei na kseris exo mini afonos
METALLAS Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 bRO OTI k an pw tha einai ligo sygxaritiria k pali sygxaritiria...congraz tpt allo P.S An thes kaneme add sto msn na ta poume ligo
trelosuperman Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 pragmati poly wreo share file.... kai poly xrisimo fysika... 8a prospa8iso na perso kialla skill's ;)
Kràtos Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 alo ena yperoxo share apo ton forgoten!!mpravo file synexise etsi!! Afou ta link apo ta share tou fogotend den douleuone ... pozontas ton eksypno den s vgazei panta to kalo epotelazma ;) -1! Topic Locked Ama thelei o owner as me kanei pm ean ftia3ei to link!
Recommended Posts