naturalkillergr Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 nice OMG stamata to spam....Kapoios admin/donator (xsero go) na tou kanei ban.... Quote
`Gerero® Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 paidia an kseri kapios na m pi analitika ti kani to sigkekrimeno script na kani pm edo i add me sto msn gerero@windowslive.com kai an kseri kapios kanena enchant script as to bali edo :P Quote
RightHandMan Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 paidia an kseri kapios na m pi analitika ti kani to sigkekrimeno script na kani pm edo i add me sto msn gerero@windowslive.com kai an kseri kapios kanena enchant script as to bali edo :P File den eimai sigouros alla nomizw ypeirxe ena scriptaki palia me to WH gia ta enchants k etc alla m eipan oti to exoun kanei fix kai spania 8a breis server p na leitourgei , kane kana search sto forum pistevw 8a to breis ekeino to script .... Quote
JonathanRhyS Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 gerero ekanes triple post!thes na to kanw report se moderator?prosexe ligo... Btw thnx for share.Alla dn katalava.Einai diaforetiko kai poianei se vista?Dld mporw na kanoume kai alla exploits p thelei to phx? Quote
OneOfTheCheaters Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 wraio akougetai...exo vista alla dn exo arketa posts gia na to do :P Quote
EtEяNiTy™ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 paidia to antivirus deixnei oti exei trojan mesa-tespa wraio to share, epsaxna polu kairo gia na to vrw to phx gia vista Quote
paparxidakosss Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ego pantos pou to evala se vista doulepse kanonika piga na to kano ston mafia kai efaga ban.opote ama einai na trome ban kai na xanete to account asta... Quote
EtEяNiTy™ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 ego pantos pou to evala se vista doulepse kanonika piga na to kano ston mafia kai efaga ban.opote ama einai na trome ban kai na xanete to account asta... siga re phgaine me ena char xwris items xwris tpt kai kanto-to 8ema omws einai to e3hs:to AVG mou deixnei oti uparxei trojan sta links. Ti na patisw? Quote
BROFTW Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 nc post man ty file dn exo katalabi kati kapou se ena simeio an mporis na to dieykrinisis tote ty edo dn to katalaba kai toso "To idio kanoume gia to ** Chat anti omos gia 10 vazoume 18...(an thelete na kanete spam trade aplos valte 8 Xoris 0 omos!)" an mporis na eksigisis ligo sto telos tha eisoun o best oxi oti dn eisai ala..... :P Ise sovaros? 2) tnx file voi8ise ton kolito m p ine arxarios c afta... Pezi kana script??? Quote
Bleik Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 @Gerero min kaneis double kai triple postin. On Topic:Den katalavenw re pedia giati oloi thelete to l2phx afu ine "nekro".Den mporw na dw to post epidi ine hidde alla katalava apo ta replies oti leei gia to l2phx. Quote
EtEяNiTy™ Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 @Gerero min kaneis double kai triple postin. On Topic:Den katalavenw re pedia giati oloi thelete to l2phx afu ine "nekro".Den mporw na dw to post epidi ine hidde alla katalava apo ta replies oti leei gia to l2phx. nai vasika apo to title katalavaineis oti milaei gia to phx. Den mporeis na deis omws tpt parapera kai to phx den einai nekro pantou. Quote
alarma Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 egw to mono pou vlepw oso xrisimopio hack programs eine pws oti kanw to vlepw mono eikonika! Quote
ani8ikos Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 nice to 8elw ...mporeis kapoios na me kanei add sto msn na mou to stilei plz guys :D...msn= adreas_papa@hotmail.com Quote
EtEяNiTy™ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 re paidia 8a m pei kaneis an einai safe epitelous????to AVG deixnei oti exei trojan. Quote
Recommended Posts