Ex-Rom Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 [GR] Καταρχας καλησπερα σας MxC μελοι.Το προβλημα μου ειναι πως θελω να σπουδασω αλλα δεν ξερω τι.Δεν εχω ιδεα απο μαθηματικα και τα σχετικα,στα φιλολογικα ειμαι πολυ καλος.Πολυ θα πουν πηγαινε για θεωρητικα αλλα μου αρεσει ο προγραμματισμος,μαρκετινγκ και διοικηση.Εκτος του προγραμματισμου τα μαθηματικα του μαρκετινγκ ή της δικοικησης ειναι τοσο δυσκολα?(ξαναλεω πως δεν εχω ιδεα απο μαθηματικα).Ευχαριστω πολυ! /[GR] Quote
Ex-Rom Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 zamponokoptiki me leizer :not bad: αχχαχαχ...χωρις πλακα τωρα. Quote
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 αχχαχαχ...χωρις πλακα τωρα. χωρίς πλάκα δεν ξέρουμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας,θα βοηθήσουμε εσένα ; Quote
The Original Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 zamponokoptiki me leizer :not bad: χωρίς πλάκα δεν ξέρουμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας,θα βοηθήσουμε εσένα ; Χαχαχαχαχαχα σταμάτα ρε άρρωστε!! @Ex-Rom μαθαίνεις τα απαραίτητα και είσαι cobble...εγώ στόκος μια ζωή ήμουν στα μαθηματικά αλλά μια χαρά το πήρα το πτυχίο πληροφορικής. Quote
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Χαχαχαχαχαχα σταμάτα ρε άρρωστε!! @Ex-Rom μαθαίνεις τα απαραίτητα και είσαι cobble...εγώ στόκος μια ζωή ήμουν στα μαθηματικά αλλά μια χαρά το πήρα το πτυχίο πληροφορικής. εγώ σταμάτησα το σχολείο στην πρώτη λυκείου γιατί δεν έβγαζα άκρη με τα μαθηματικά Quote
Silverwind Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 μελοιΕίσαι σίγουρος πως είσαι καλός ατα θεωρητικά? Quote
Snoopi Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα κάλος στα μαθηματικά για να γίνεις προγραμματιστης Quote
bravetobe Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 (edited) Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα κάλος στα μαθηματικά για να γίνεις προγραμματιστης Gia plhroforikh 8elei kala ma8hmatika. Gia mhxanikos 8elei APEIRA ma8hmatika.Apo a+b mexri migadikh oloklhrwsh. [GR] Καταρχας καλησπερα σας MxC μελοι.Το προβλημα μου ειναι πως θελω να σπουδασω αλλα δεν ξερω τι.Δεν εχω ιδεα απο μαθηματικα και τα σχετικα,στα φιλολογικα ειμαι πολυ καλος.Πολυ θα πουν πηγαινε για θεωρητικα αλλα μου αρεσει ο προγραμματισμος,μαρκετινγκ και διοικηση.Εκτος του προγραμματισμου τα μαθηματικα του μαρκετινγκ ή της δικοικησης ειναι τοσο δυσκολα?(ξαναλεω πως δεν εχω ιδεα απο μαθηματικα).Ευχαριστω πολυ! /[GR] An 8es programatismo ,pas mhxanikos alliws kanto mono hobby Edited June 8, 2016 by bravetobe Quote
Leonardoa Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Είσαι σίγουρος πως είσαι καλός ατα θεωρητικά? ειχα την ιδια απορια χαχαχαχαχα Quote
`Sanctus Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Όπου και να πας θα βρείς μαθηματικά. Από μιγαδικούς σε στατιστική και σε οικονομετρία. Μέχρι και στην διοίκηση. Quote
Silverwind Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Θα βοηθούσε πολύ αν μας έλεγες τι τάξη πας. Ακόμα και στην τρίτη λυκείου ποτέ δεν είναι αργά για να στρώσεις τον κώλο σου και να διαβάσεις, αν το θες πραγματικά βέβαια Quote
GeneralKenody Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 (edited) ... Edited May 14, 2022 by GeneralKenody Quote
Snoopi Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 (edited) μπαίνει signature Gia plhroforikh 8elei kala ma8hmatika. Gia mhxanikos 8elei APEIRA ma8hmatika.Apo a+b mexri migadikh oloklhrwsh. An 8es programatismo ,pas mhxanikos alliws kanto mono hobby paradigmata twra or gtfo retards pou 8a me balete kai sig Edited June 8, 2016 by Snoopi Quote
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 paradigmata twra or gtfo retards pou 8a me balete kai sig Calculus I,II,III,IV Υπάρχουν πολλά HARDCORE MATHS https://en.wikipedia.org/wiki/Integral Quote
Recommended Posts