Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hi,

Θα ήθελα εάν μπορείτε να με βοηθήσετε με τα mana potions.

Έχω βρει διαφορα posts όσο αφορά τα mana potions και πως να τα κάνω edit αλλα σε όλες τις περίπτωσης μιλάνε για potions.java εγώ στο pack που έχω και χρησιμοποιώ που είναι L2j το αρχείο είναι σε potion.class είναι μορφή όπου το κείμενο του αρχείου δεν διαβάζετε από τα κινεζικα μέσα του και κατα συνέπια να μην μπορώ να το επεξεργαστώ. Μπορεί κάποιος να μου βρει η να μου κατασκευάσει ένα εάν μπορεί και γνωρίζει ?

Posted

Κοίτα συγγνώμη εάν το section είναι λάθος αλλα επειδή είδα και αλλα members να θέτουνε ερωτήματα εδώ μέσα και παράλληλα είναι Greek section υπόθεσα ότι επέλεξα σωστά και πάλι sorry ...

Είναι Gracia το pack

Posted

Κοίτα συγγνώμη εάν το section είναι λάθος αλλα επειδή είδα και αλλα members να θέτουνε ερωτήματα εδώ μέσα και παράλληλα είναι Greek section υπόθεσα ότι επέλεξα σωστά και πάλι sorry ...

Είναι Gracia το pack

Ok

Lemme See

Loipon..

Pigene

C:/MyServer/GameServer/Config

Vres to AltSettings.properties

Vres katw katw an dn kanw la8os leei :

#-------------------------------------------------------------
# Custom Item Config
#-------------------------------------------------------------
# Allow usage of mana potions
AllowManaPotions = False

Anti Gia False , Vale True

kanto save , rr tn srvr k 8a boreis na xrisimopoiiseis mana pots ;)

Posted

Κοίτα ευχάριστώ για την απάντηση... γνωρίζω πως υπάρχει αυτή η επιλογή στην L2Emu η και σε κάποια άλλη, αλλα εγώ χρησιμοποιώ L2j διότι δεν αντιμετωπίζω σφάλματα όπως στην L2Emu που δεν τρέχει καν ή με την L2jFree που έχω πρόβλημα με τον Class Master και ένας άλλος λόγος είναι ότι βρίσκω αρκετό υλικό όπως buffer, gmshop και etc.

Εάν γίνετε να βρούμε λύση πάνω σε αυτό το pack θα ήταν ότι καλύτερο...

Posted

Nomiza Oti Eixes L2JFree...

Dn m eipes kiolas..

Episis Ayto Me Tn ClassMaster Dn Ftaiei O Class Master , Aplws Dn Tn Exeis Energopiisei.

Opws k Gia Buffer..

Buffer Benoun k Iparxoun Polloi.

apla Prepei Na Ts "Energopoiiseis"

Posted

Γνωρίζω πως να τον ενεργοποιήσω βάζοντας True στο AllowClassManager κάπως etc, δοκιμάζοντας να τρέξω τον Gameserver μου εμφανίζει σφάλμα στο σημείο αυτο.

Και θέλω να τονίσω πώς ανάφερα το pack ...

Posted

Hi,

Θα ήθελα εάν μπορείτε να με βοηθήσετε με τα mana potions.

Έχω βρει διαφορα posts όσο αφορά τα mana potions και πως να τα κάνω edit αλλα σε όλες τις περίπτωσης μιλάνε για potions.java εγώ στο pack που έχω και χρησιμοποιώ που είναι L2j το αρχείο είναι σε potion.class είναι μορφή όπου το κείμενο του αρχείου δεν διαβάζετε από τα κινεζικα μέσα του και κατα συνέπια να μην μπορώ να το επεξεργαστώ. Μπορεί κάποιος να μου βρει η να μου κατασκευάσει ένα εάν μπορεί και γνωρίζει ?

gia na energopoihseis ta mana pots se l2j packs prepei na exeis kanei checkout to pack .. kai na trekseis to patchaki edw .. gia na mhn sou eksigw twra pws to kaneis , eftiaksa to patch apo ton PTS m k apla treksto mesw eclipse sto fakelo tou source tou pack s

http://rapidshare.de/files/40646265/mana_pots.txt.html

- Peri class master apla kaneis true

# Allow use of Event Managers for changing occupation without

# any quests needing completion.

# Retail: false

AllowClassMasters = False - to kaneis True

- Peri shops/buffers/tps ... sto forum exei arketo yliko ... apla bres xrono kai psaksto

Posted

Ας αφήσουμε περί buffer και Class Master αυτά είναι ψιλά γράμματα να δούμε πως θα βγάλω άκρη με το eclipse γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου, και θέλω να σε ευχαριστήσω Mafia_007 και τον stefoulis15 που ασχοληθήκατε, πάντως εάν φιλε αυτό αρχείο μπορώ να το έχω έτοιμο θα με έβγαζες απο τεράστιο κόπο, όπως και να έχει σε ευχαριστώ ...

Posted

ean exeis etoimo pack dld precompiled apo www.l2jserver.com/nightly , dysthxws den ginete .. mporw na sto ftiaksw k na s anebasw to l2jserver.jar ean thes ..

Posted

Δυστυχώς το έχω precompiled όπως λες. Εάν μπορείς να το κάνεις αυτό θα με ελαφρύνεις αφάνταστα...

Posted

kathysterhsa ligaki ..

etoimos http://rapidshare.de/files/40646683/l2jserver.zip.html

apla kleise to gameserver k kanto replace sto gameserver fakelo sou ... (to pack molis to ekana compile k einai to latest core ..)

Posted

Φιλε δουλεύει στην εντέλεια. Πολύ καλή δουλειά ευχάριστώ.

enas mod na to paei se dev help , ean thes tpt allo peri tou thematos pes mas .. eidalws tha kleisw to topic

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...