Υπάρχει κάποιος οδηγός σχετικά με την δημιουργία costum mob σε l2jacis?
Για πχ θέλω να φτιαξω το pirate zombie σαν δικο μου npc χωρις να πειραξω το real του l2. Στην ουσια θέλω να κρατησω το template του mob και τα υπόλοιπα να ειναι custom (δικα μου), χωρις παντα να επηρεαζω αυτο που προυπαρχει στο παιχνιδι
Ξέρει καποιος πως το κάνω?
Το μόνο που έχω βρει και έχω φτιάξει είναι το xml του custom mob που θέλω στον φάκελο npc. Που πάω για να αντιστοιχίσω το id του npc μου με το template id του mob?
You can post now and register later.
If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
I apologize for my incompetence. The ability to trade is limited only for builder 1. Ordinary characters can trade with each other, and this has nothing to do with auto loot.)
Question
pipinigr
Καλησπέρα!
Υπάρχει κάποιος οδηγός σχετικά με την δημιουργία costum mob σε l2jacis?
Για πχ θέλω να φτιαξω το pirate zombie σαν δικο μου npc χωρις να πειραξω το real του l2. Στην ουσια θέλω να κρατησω το template του mob και τα υπόλοιπα να ειναι custom (δικα μου), χωρις παντα να επηρεαζω αυτο που προυπαρχει στο παιχνιδι
Ξέρει καποιος πως το κάνω?
Το μόνο που έχω βρει και έχω φτιάξει είναι το xml του custom mob που θέλω στον φάκελο npc. Που πάω για να αντιστοιχίσω το id του npc μου με το template id του mob?
2 answers to this question
Recommended Posts