saxem7 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 file m me esoses twra mpenw oly me bisop kai dernw me dark attack. Anakalipsa kai kati akoma omws ston server ayton mporeis na baleis to weapon soy sto pet kai kaneis trade to pet ston allo char pou thes na doseis to augment weapon kai meta o allo to vgazei apo to pet kai to exei sto inventory tou!! kalo?... Quote
astraLized* Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 auto to trick se osous server to exw dokimasei apo 08 ews twra den douleuei pouthena...Auto me to pet ontos douleuei alla se poluligous server Quote
GGmanFTW Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 kalo alla den nomizw na piani gt ama tin petaksis kato leei feild Quote
Dalol Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 kalo alla sto server p paizw dn mporw na droparw items..:( Quote
sav1994 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 to proto einai poli gnosto...oso gia to 2o...prepei na eisai tixeros oste na tixeis to skill ekini ti stigmi :S:S Quote
jakarda Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 to proto poli diskola piani ke theli tixi...(na ine o server etsi oste ta augmented items na mpenoyn kai sto clan wh) oso gia to deftero piani 100% alla prepei na exis fardu kw*** ;D Quote
K4rmaArr0ws Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Translate it to English pls..i will wait your translate thx. Greeκ Section είναι εδώ. Το δοκίμασα και δεν δουλεύει που8ενά... :-\ Quote
angelos95 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 re lifo ama se prolavei kai se dei kanenas alos dipla su kai sto sikosei to wep ti 9a kaneis ???.??? Quote
naturalkillergr Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 lol kalo elpizo na douleuei (off) Stop spamming...panta spam gia post eleos (on) prepei na exei ftiaxtei...auto douleuei mono se n00b srvrs xwris na kanoun compile... Quote
Recommended Posts