Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες..θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Το Forum είναι based σε L2 & L2Development.... Ε λοιπόν εγώ δεν έχω βρει ακόμη κάποιο αξιόπιστο guide που να σε βοηθάει στο πώς να φτιάξεις δικό σου code, τι δουλειά κάνει το κάνε command του code, κτλ. Ένα παράδειγμα, θέλω να κάνω ένα GMSHOP Με command... Πώς αρχίζω? τι πρέπει να γράψω, δεν έχω ιδέα, δεν υπάρχουν καν τα βασικά βήματα εδώ μέσα για να σε βοηθήσουν...ποιος ο λόγος να γίνονται share τρελοί κώδικες εάν δεν υπάρχει τουλάχιστον ένα βασικό guide για το πως να φτιάξεις τον δικό σου. Αυτό.
You can post now and register later.
If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
I apologize for my incompetence. The ability to trade is limited only for builder 1. Ordinary characters can trade with each other, and this has nothing to do with auto loot.)
Question
Kelment
Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες..θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
Το Forum είναι based σε L2 & L2Development....
Ε λοιπόν εγώ δεν έχω βρει ακόμη κάποιο αξιόπιστο guide που να σε βοηθάει στο πώς να φτιάξεις δικό σου code, τι δουλειά κάνει το κάνε command του code, κτλ.
Ένα παράδειγμα, θέλω να κάνω ένα GMSHOP Με command...
Πώς αρχίζω? τι πρέπει να γράψω, δεν έχω ιδέα, δεν υπάρχουν καν τα βασικά βήματα εδώ μέσα για να σε βοηθήσουν...ποιος ο λόγος να γίνονται share τρελοί κώδικες εάν δεν υπάρχει τουλάχιστον ένα βασικό guide για το πως να φτιάξεις τον δικό σου.
Αυτό.
1 answer to this question
Recommended Posts