Kafros_Gr Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 καλησπερα παιδια εχω ενα θεματακι εχω κανει κανονικα τα buff time με το skillxml ομως γιατι καποιες μπαφφερ δινουν καποια buffs 15 λεπτα και καποες αλλες κανονικα αυτα που εχω βαλει εγω; L2jfrozen pack Quote
0 'Baggos' Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 (edited) On 1/17/2015 at 3:04 PM, Kafros_Gr said: καλησπερα παιδια εχω ενα θεματακι εχω κανει κανονικα τα buff time με το skillxml ομως γιατι καποιες μπαφφερ δινουν καποια buffs 15 λεπτα και καποες αλλες κανονικα αυτα που εχω βαλει εγω; L2jfrozen pack Γιατί προφανώς κάποιες Buffer που βρίσκεις, έχει δικό τους Time στα Buffs. Να περνάς την εξωτερική εμφάνιση και τα html μιας Buffer, τίποτα άλλο αφού τα άλλα δουλεύουν όπως τα θες! Και νομίζω πως το frozen έχιε config να βάλεις ότι buff θες στην ώρα που θες. Έτσι δε θα πειράζεται τίποτα κάθε φορά που το αλλάζεις. Τον φάκελο skills που βρίσκεις από Buffers που κατεβάζεις, μη το περνάς αφού η ώρα είναι οκ από την προηγούμενη! Edited January 17, 2015 by 'Baggos' Quote
0 Kafros_Gr Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 On 1/17/2015 at 3:08 PM, 'Baggos' said: Γιατί προφανώς κάποιες Buffer που βρίσκεις, έχει δικό τους Time στα Buffs. Να περνάς την εξωτερική εμφάνιση και τα html μιας Buffer, τίποτα άλλο αφού τα άλλα δουλεύουν όπως τα θες! μονο default scripts custom και db Περασα... Quote
0 'Baggos' Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 On 1/17/2015 at 3:08 PM, 'Baggos' said: Και νομίζω πως το frozen έχει config να βάλεις ότι buff θες στην ώρα που θες. Έτσι δε θα πειράζεται τίποτα κάθε φορά που το αλλάζεις. Τον φάκελο skills που βρίσκεις από Buffers που κατεβάζεις, μη το περνάς αφού η ώρα είναι οκ από την προηγούμενη! Τώρα αν τα πράγματα είναι αλλιώς, στείλε την Buffer εδώ να την δούμε. (Την Buffer με τα 15 λεπτά buffs, και την άλλη με την κανονική ώρα που θες). Quote
Question
Kafros_Gr
καλησπερα παιδια εχω ενα θεματακι εχω κανει κανονικα τα buff time με το skillxml
ομως γιατι καποιες μπαφφερ δινουν καποια buffs 15 λεπτα και καποες αλλες κανονικα αυτα που εχω βαλει εγω;
L2jfrozen pack
3 answers to this question
Recommended Posts