Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ωστώσο μέχρι του χρόνου απέχουν πολλοί μήνες ακόμα . Παρέα μηδαμινή αφού όλοι έχουν φύγει φοιτητές , φαντάροι και άλλοι ξαναδίνουν . Άπειρος χρόνος που πηγαίνει άχρηστος και μια βαρετή καθημερινότητα απο τον πρώτο και όλας μήνα! Δουλειά προς το παρόν δεν έχω βρει , θα προσπαθήσω περισσότερο και πιο δυναμικά τις επόμενες μέρες . Και εδώ ερχόμαστε στο κυρίως λόγο που ανοίγω αυτό το θέμα . Θέλω να κάνω καποια δουλίτσα μέσω ιντερνετ και μερικά λεφτάκια . Δεν ζητάω ούτε να γίνω πλούσιος , ούτε να ζω με αυτά τα λεφτά . Θέλω ένα μικρό εισοδηματάκι να μη νιώθω και εγώ "αχρηστος" και ούτε να ταλαιπωρώ τους γονείς μου απλά και μόνο επειδή είχα μαλακία στον εγκέφαλο όταν έκανα μηχανογραφικό . Σκέφτηκα να αξιοποιήσω της γνώσεις μου στο photoshop και προσπάθησα να ανοιξω ένα portfolio .Ακόμα δεν το έχω τελειοποίηση και δεν ξέρω καν αν θα μπω στον κόπο της τελειοποίησης του , αφού δεν νομίζω ότι θα μου αποφέρει ούτε ενα ευρώ (περισσότερο λόγο της έλειψης διαφήμισης και στο ότι δεν έχω σκοπό να διαθέσω λεφτά για διαφήμιση , διότι δεν πρόκειται να τα κάνω ποτέ αποσβεση).

Γι αυτό θέλω αν εσείς έχετε την καλή διάθεση να προτείνετε κάποιον τρόπο που να μπορώ να εκμεταλεύτω το internet για κάποιο εισόδημα . Ξεκινάω μεγάλη κουβέντα το ξέρω , αλλά είαμι διαθετιμένος να αφιερώσω αρκετό χρόνο . Περιμένω τις απαντήσεις και μια πολιτισμένη κουβέντα . 

Edited by fumaa
Posted (edited)

Δεν έχω τίποτα να προτείνω για δουλειά. Απλά μην ξενερώσεις. Είναι ό,τι χειρότερο να δίνεις 2η φορά. Πας στο μάθημα και αισθάνεσαι πως αδικείσαι επειδή αυτά που σου "μαθαίνουν" τα ξέρεις ήδη. Απλά δώσε λίγη περισσότερη βάση στα μαθήματα που σου στερήσανε μόρια, μιας και στην ουσία, μια επανάληψη κάνεις φέτος και προφανώς μην θεωρήσεις δεδομένο πως θα ξαναγράψεις καλά στα μαθήματα που είσαι δυνατός χωρίς να τους δώσεις σημασία. 

Edited by Fortuna
Posted

Δεν έχω τίποτα να προτείνω για δουλειά. Απλά μην ξενερώσεις. Είναι ό,τι χειρότερο να δίνεις 2η φορά. Πας στο μάθημα και αισθάνεσαι πως αδικείσαι επειδή αυτά που σου "μαθαίνουν" τα ξέρεις ήδη. Απλά δώσε λίγη περισσότερη βάση στα μαθήματα που σου στερήσανε μόρια, μιας και στην ουσία, μια επανάληψη κάνεις φέτος και προφανώς μην θεωρήσεις δεδομένο πως θα ξαναγράψεις καλά στα μαθήματα που είσαι δυνατός χωρίς να τους δώσεις σημασία. 

Δεν θα δώσω ξανά .. Ναι όντως ξεχασα να το αναφέρω . Θα πάω με 10% , η αλήθεια ειναι πως φοβάμαι να ξαναδώσω...!

Posted (edited)

Δεν θα δώσω ξανά .. Ναι όντως ξεχασα να το αναφέρω . Θα πάω με 10% , η αλήθεια ειναι πως φοβάμαι να ξαναδώσω...!

Αρκετοι την πατησανε ετσι, βεβαια υπαρχουν και αλλοι που τα καταφεραν. Αλλα αφου ηδη εχεις γραψει αρκετα καλα και μπορεις να περασεις στη σχολη που θες (ασχετως περιοχης) τοτε μεινε στο 10%.

Εξαλλου, υπαρχουν και μεταγραφες και ακομη και σε περιπτωση που δεν καλυπτεσε απο τις προυποθεσεις κανε τα χαρτια σου και δες αν εχεις καποιο γνωστο που μπορει να βοηθησει στο να εγκριθει η μεταγραφη σου.

//Edit

Εχε στο νου σου και αυτη τη σχολη. Εχει μεν πολυ χαμηλη βαση αλλα εχουν πολυ καλες εγκαταστασεις και ειναι αρκετα καλη σχολη.

Οταν εδινα η βαση της ηταν περιπου 5-6 χιλιαδες μορια. (Τμήμα Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών)

Edited by `iAndre
Posted

Αρκετοι την πατησανε ετσι, βεβαια υπαρχουν και αλλοι που τα καταφεραν. Αλλα αφου ηδη εχεις γραψει αρκετα καλα και μπορεις να περασεις στη σχολη που θες (ασχετως περιοχης) τοτε μεινε στο 10%.

Εξαλλου, υπαρχουν και μεταγραφες και ακομη και σε περιπτωση που δεν καλυπτεσε απο τις προυποθεσεις κανε τα χαρτια σου και δες αν εχεις καποιο γνωστο που μπορει να βοηθησει στο να εγκριθει η μεταγραφη σου.

//Edit

Εχε στο νου σου και αυτη τη σχολη. Εχει μεν πολυ χαμηλη βαση αλλα εχουν πολυ καλες εγκαταστασεις και ειναι αρκετα καλη σχολη.

Οταν εδινα η βαση της ηταν περιπου 5-6 χιλιαδες μορια. (Τμήμα Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών)

Οι μεταγραφές καταργούνται αφού επικράτησε ένα μπάχαλο φέτος . Όσο για το τμημα που λες είναι αυτό στο Ηράκλειο ή όχι? Η αλήθεια είναι πως θέλω να αποφύγω Κρήτη λόγο της μεγάλης απόστασης.