Jump to content

Recommended Posts

Posted

Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον εμένα είχες αντικαταστήσει στη θέση του gold.

Posted

Απλά ζηλεύεις γιατί δεν έφτασες ποτέ τόσο ψηλά!!!!

:(

Posted (edited)

Eίσαι όλη μέρα στο mxc και κλαις για κάτι έλα σκάσε μια χαρά ασχολείσαι. Φαίνεται το άτομο που τσούζει το κωλαράκι του.

Θες να φάω ban; Πες ναι ή όχι.

Να γινεις mod θελω να μου βγαλεις το chat ban να σπαμμαρω το MrPro θελω. Σε κανω VOTE

Edited by Τζίμης Πανούσης
Posted

Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον εμένα είχες αντικαταστήσει στη θέση του gold.

Δε ξέρω εγώ μια μέρα μπήκα mxc και ήμουνα gold και ήμουν έτσι ακριβώς όταν το είδα

giphy.gif

Posted

Δε ξέρω εγώ μια μέρα μπήκα mxc και ήμουνα gold και ήμουν έτσι ακριβώς όταν το είδα

giphy.gif

Ντροπη... εμενα μου ειχαν δωσει 1 reputation και τους εκανα report να μου το κατεβασουν και τα κωλοπαιδα επιτηδες για σπασιμο μου δωσανε +4 στο report.. 

Κωλοπαιδα παντου.

Posted

Ντροπη... εμενα μου ειχαν δωσει 1 reputation και τους εκανα report να μου το κατεβασουν και τα κωλοπαιδα επιτηδες για σπασιμο μου δωσανε +4 στο report.. 

Κωλοπαιδα παντου.

Καλά είσαι τόσο newfag που δεν είχες προλάβει το κλάμα για το karma. Τότε που είχε αξία δηλαδή, δεν υπήρχε περίπτωση να σε κάνουν +1 karma ή να φας -1 και να μη γίνει ένα topic για abuse στο report section από τους wannabe mods VIP.

Posted

Άμα σε έκαναν + κάποιος θα έκανε report για abuse, άμα έτρωγες - έκανες εσύ topic για abuse. Ωραίες εποχές ξαναλέω.

Posted (edited)

O SirLionheart δεν είναι ο καυλωμένος που έβαζε συνέχεια ελληνικές σημαίες, ασπίδες, περικεφαλαίες για avatar και sig με quotes των αρχαίων ημών πρόγονων (γραμμένο στα αρχαία με τόνους εννοείται με κόκκινο σαν το αίμα του λεωνίδα font στο 99)

Από τους καλούς καρκινιάρηδες.

Edited by Dask
Posted

O SirLionheart δεν είναι ο καυλωμένος που έβαζε συνέχεια ελληνικές σημαίες, ασπίδες, περικεφαλαίες για avatar και sig με quotes των αρχαίων ημών πρόγονων (γραμμένο στα αρχαία με τόνους εννοείται με κόκκινο σαν το αίμα του λεωνίδα font στο 99)

Από τους καλούς καρκινιάρηδες.

Νομίζω ότι άμα έβλεπε post σε greeklish πήγαινε στο translator και το έκανε ελληνικά.

Posted

Νομίζω ότι άμα έβλεπε post σε greeklish πήγαινε στο translator και το έκανε ελληνικά.

ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΝΣΛΑΤΟΡ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ QUOTE. TO EIXA ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ QUOTES XAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

Posted

ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΝΣΛΑΤΟΡ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ QUOTE. TO EIXA ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ QUOTES XAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

Εγώ από αυτό τον θυμάμαι τον συγκεκριμένο γιατί εντάξει τα άλλα που είπες τα κάνει ο κάθε 15χρονος καυλωμένος αλλά αυτό με τα quotes ήταν μοναδικό.

Posted

Βλακια ειπες το ηξερα τοτε με το karma - dekarma εγω σου μιλησα για reputation αλλο το reputation τωρα αλλο το καρμα, θυμαμαι τι γινοταν με το karma και τον ΦΡΑΝΚ το γλυκουλη που πουλαει τη ψυχη του για 0.2 ευρω.. 

Posted

Βλακια ειπες το ηξερα τοτε με το karma - dekarma εγω σου μιλησα για reputation αλλο το reputation τωρα αλλο το καρμα, θυμαμαι τι γινοταν με το karma και τον ΦΡΑΝΚ το γλυκουλη που πουλαει τη ψυχη του για 0.2 ευρω.. 

Bait ήταν για να δω ποιος παλιός είσαι, δε τα κατάφερα :/

Posted

Ο Frank από τους μεγαλύτερους scammer εδώ μέσα έχει 100 % positive feedback, από κει καταλαβαίνεις γιατί δεν πρέπει να ασχολείσαι σοβαρά με το mxc.