Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

epeidi exw mperdepsei kapoia vasika pragmata sto develop..na episimanw oti xekeinisa apo l2 player kai ap ayto to forum xekeinisa na asxolithw me to develop. exw enan server l2j freya kai ta exw kanei ola ap tin arxi me svn compile,eclipse kai ola ta sxetika..apeira ta provlimata alla ta eftiaxa ola kai anoixa kanonika ton server evala npc eftiaxa kapoia pragmata apo ta class kapoia skills kai ola ta sxetika alla oti ekana to ekana panw sta arxeia tou server...liga pragmata diladi..i erwtisi mou gia na xemplextw ligo einai: exw ta source kai oti prepei na kanw me eclipse compile ktlp alla ston server mou exw valei npc exw ftiaxei configs,fortress kai oti exei sxesi me ta arxeia tou server. twra eida merika java codes kai ithela na valw merika sto pack m. i erwtisi m einai ayti. twra p thelw na valw java codes ston server m ti akrivws tha prepei na kanw? apo pou na xekinisw dld? meta tha prepi na kanw build db?  exw xathei ligo...(apantiseis typou parata to develop kai ola ta sxetika as leipoun. oloi ap to 0 xekinisan) efxaristw..  

(edit) pros to paron den exw skopo na anoixw kanonika ton server exw skopo na mathw. (gia apofygi parexigisewn)

Edited by nikosdevil20
Posted

pairnas ton kwdika kai oti alo exei

px ean exei NPC pernas mono to NPC stin database kai oxi oli tin database

ean exei 1-2 html arxeia pairnas mono auta ta 2 kai oxi ola to idio kai me ta upoloipa arxeia

otan peraseis ton kwdika prepei na kaneis compile kai na peraseis sta libs to l2jserver-core.jar

Posted (edited)

na sou dwsw na katalaveis kalitera paradeigma thelw na valw enan java code mesa pou na min mporei na milisei ston buffer otan exei dilwsei stin oly. ton bazw ton code sto eclipse kai meta kanw build (compile) kai meta ti ginetai? trexw ton server kanonika? startgameserver startloginserver kai komple?  i xreiazetai na kanw opws stin arxi pou ekana checkout ta svn kai meta ekana extract ta arxeia kai build db kai ola ayta?

Edited by nikosdevil20