Γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα με τους spellhowler. Ο server ετρεξε κανονικα 4 μερες και ολα ηταν κομπλε, χθες στα καλα καθουμενα χωρις να κανω καποιο restart ή καποια αλαγη οι spellhowler αρχισαν να κανουν τρελα dmg οπως 11κ, 20k αλλα οχι σε ολους,οχι ολοι οι spellhowler και οχι παντα... :S αμα καποιος ξερει τι παιζει παρακαλω να απαντησει. εχω ελενξει τα skills, τα class damage configs κτλ και ολα ηταν κομπλε...συμβαινει μονο στο class των spellhowler(storm screamer)... o Server ειναι Interlude και το pack του βασιζεται σε l2jfrozen (δουλεμενο χρονια)
I apologize for my incompetence. The ability to trade is limited only for builder 1. Ordinary characters can trade with each other, and this has nothing to do with auto loot.)
Question
Sien
Γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα με τους spellhowler.
Edited by SienΟ server ετρεξε κανονικα 4 μερες και ολα ηταν κομπλε, χθες στα καλα καθουμενα χωρις να κανω καποιο restart ή καποια αλαγη οι spellhowler αρχισαν να κανουν τρελα dmg οπως 11κ, 20k αλλα οχι σε ολους,οχι ολοι οι spellhowler και οχι παντα... :S
αμα καποιος ξερει τι παιζει παρακαλω να απαντησει.
εχω ελενξει τα skills, τα class damage configs κτλ και ολα ηταν κομπλε...συμβαινει μονο στο class των spellhowler(storm screamer)...
o Server ειναι Interlude και το pack του βασιζεται σε l2jfrozen (δουλεμενο χρονια)
Ευχαριστω εκ των προτερων. :)
5 answers to this question
Recommended Posts