Sido Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 psaic a fost la gagici asa face mereu. las' ca-l ridic eu de pe plaja cu garda =) Quote
Raule Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 asa face mereu. las' ca-l ridic eu de pe plaja cu garda =) ahaha ti-a zis si tie ? :)) goganski e prea smecher http://www.youtube.com/watch?v=aXPoQ4z7jdQ Quote
PsychoJr Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Mancavar cainii, ma vorbiti pe aici a ? Nu am avut cu cine sa vin in Heaven's Hell sambata .. si am plecat in unplugged la o bere, doua .. :D Quote
Raule Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 Mancavar cainii, ma vorbiti pe aici a ? Nu am avut cu cine sa vin in Heaven's Hell sambata .. si am plecat in unplugged la o bere, doua .. :D cu a noastra? sau :alone: ? Quote
Sido Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 bulanjiu, nici nu a zis că nu vine. plm el pierde că-i sunt dator. Quote
Raule Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 seamana pe y2k de pe poezie balistica http://www.youtube.com/watch?v=aXPoQ4z7jdQ Quote
Sido Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 m-a bufnit râsul când sisu a spus: "presupun că ştiţi cum se face hip-hop-ul în românia şi aţi înţeles de ce am scos piesa asta chiar dacă unii spun că versurile melodiei sunt de clasa 1 . haideţi să-i dăm drumul" că eu eram haterul ăla de pe fb/yt aşa că după ce şi-a terminat el discursul am şi strigat, prah velea :)) se uitau câţiva urât. Quote
Raule Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 m-a bufnit râsul când sisu a spus: "presupun că ştiţi cum se face hip-hop-ul în românia şi aţi înţeles de ce am scos piesa asta chiar dacă unii spun că versurile melodiei sunt de clasa 1 . haideţi să-i dăm drumul" că eu eram haterul ăla de pe fb/yt aşa că după ce şi-a terminat el discursul am şi strigat, prah velea :)) se uitau câţiva urât. tre bani cand iesi din puscarie Quote
Sido Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 trebuia să scoată cu puya sau măcar ceva calumea nu versuri de toată jena. am mai spus, velea a avut versuri mai bune :)) app wiki ftw "Puya este un cântăreț de rap din România, fost interpret de muzică hip-hop, acum abordand genul hip-pop din România" Quote
Raule Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 trebuia să scoată cu puya sau măcar ceva calumea nu versuri de toată jena. am mai spus, velea a avut versuri mai bune :)) app wiki ftw "Puya este un cântăreț de rap din România, fost interpret de muzică hip-hop, acum abordand genul hip-pop din România" si haarp cord s-a dusp e pula auzi versuri e ziua unu ma spal pe fata cu sapunu nevasta imi face mic dejunu si eu facem rime mai bune in calsa a4a Quote
Sido Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 si haarp cord s-a dusp e pula auzi versuri e ziua unu ma spal pe fata cu sapunu nevasta imi face mic dejunu si eu facem rime mai bune in calsa a4a eu ce spun, nu le mai merge cu illuminati o dau cu dumnezeu e nevoie de o nouă generaţie de rapperi şi nu underground ci gangata. Quote
Raule Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=1416426378574162&set=vb.276710439104699&type=2&theater :))) Quote
Recommended Posts