Jump to content

Ψυχολογικά τεστάκια 3


vagelis17

Recommended Posts

Να μερικά τεστάκια ακόμα για να γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα τους εαυτούς μας.

 

 

 

 

Τυχαίνει να βρεθείτε θεατής μίας ηφαιστειακής έκρηξης. Ποιές είναι οι σκέψεις σας μπροστά στο θέαμα αυτό;

 

1. Ίσως αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η φύση μας προειδοποιεί για τη καταστροφή της γης.

2. Φαντάζομαι ότι η πίεση εκεί μέσα θα είναι ασυγκράτητη.

3. Τι μεγαλειώδες θέαμα! Τα έχω χάσει!

4. Είναι μέσα στη φύση των πραγμάτων να εκρήγνυνται τα ηφαίστεια. Δεν είναι ανάγκη να κάνουμε σαν τρελοί.

 

 

 

Οι σκέψεις που κάνατε για την έκρηξη του ηφαιστείου, συνδέονται με το τρόπο που αντιμετωπίζετε την έκρηξη οργής των άλλων, ιδιαίτερα κάποιων ανωτέρων σας. Οι απαντήσεις που δώσατε στην ιστορία αυτή, δείχνουν πώς χειρίζεστε μια τέτοια κατάσταση.

 

 

 

 

 

1. Ίσως αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η φύση μας προειδοποιεί για τη καταστροφή της γης: Ξέρετε να αναγνωρίζετε πότε έχετε προκαλέσει την οργή του άλλου και αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Μια τέτοια ευαίσθητη και ώριμη συμπεριφορά, σας επιτρέπει να ξεκαθαρίζετε κάθε πρόβλημα που μπορεί να δημιουργήσατε.

 

2. Φαντάζομαι ότι η πίεση εκεί μέσα θα είναι ασυγκράτητη: Εύκολα μεταφέρετε την ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα στις πλάτες κάποιου άλλου. Δεν είναι όμως τόσο φοβερό να παραδεχτείτε  κάποιο στραβοπάτημα. Στο κάτω-κάτω, αν ξέρατε τί θα προκαλούσατε, δεν θα το είχατε κάνει. Έτσι δεν είναι;

 

3. Τι μεγαλειώδες θέαμα! Τα έχω χάσει!: Δέχεστε την κριτική και τις εκρήξεις με θετικό τρόπο, κάτι που δεν σημαίνει βέβαια ότι τις παίρνετε αψήφιστα. Αυτή η θετική αντιμετώπιση, κερδίζει μακροπρόθεσμα τους ανωτέρους σας, όταν φυσικά έχει περάσει ο θυμός τους.

 

4. Είναι μέσα στη φύση των πραγμάτων να εκρήγνυνται τα ηφαίστεια. Δεν είναι ανάγκη να κάνουμε σαν τρελοί: Τα οργισμένα λόγια, οι φωνές και η έντονη κριτική, δεν σας εντυπωσιάζουν, ίσως γιατί δεν τ' ακούτε καν. Είναι σίγουρα ο πιο ανώδυνος τρόπος να προσπερνάτε τη μπόρα, αλλά έτσι δεν μπορείτε να μάθετε από τα λάθη σας. Μήπως θα έπρεπε να αρχίσετε να αποδίδετε μεγαλύτερη σημασία σε αυτές τις φωνές και τις εντάσεις; Σίγουρα κάτι έχουν να σας πουν...

____________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

Φανταστείτε ότι είναι καλοκαίρι και είστε παιδί. Κάνετε σαπουνόφουσκες στον κήπο. Ποιά φράση ταιριάζει καλύτερα στη σκηνή που φανταστήκατε;

 

1. Οι φούσκες που κάνετε, πετάνε ψηλά στον ουρανό.

2. Βγάζετε εκατοντάδες μικροσκοπικές φούσκες από το συρματάκι σας.

3. Συγκεντρώνεστε για να καταφέρετε να βγάλετε μια και μοναδική τεράστια φούσκα.

4. Ο αέρας παίρνει τις φούσκες που φτιάχνετε και τις μεταφέρει πίσω σας.

 

 

 

Οι διάφανες και γυαλιστερές φούσκες που φτιάχνετε, συμβολίζουν τα όνειρα και τις ελπίδες σας. Η σκηνή που διαλέξατε, δείχνει αυτό που σκέφτεστε σχετικά με τα όνειρά σας, τα οποία κάποια μέρα ελπίζετε ότι θα πραγματοποιηθούν.

 

 

 

 

 

1. Οι φούσκες που κάνετε πετάνε ψηλά στον ουρανό: Τα όνειρά σας, σας φαίνονται άπιαστα και απραγματοποίητα, πετάνε μακρυά σας με τον αέρα, όπως οι σαπουνόφουσκες. Μήπως ονειρεύεστε πολλά πράγματα για το άμεσο μέλλον ή οι φαντασιώσεις σας πλησιάζουν το αδύνατο; Ό,τι από αυτά και αν συμβαίνει, η απόσταση μεταξύ των ονείρων σας και της πραγματικότητας, είναι μεγάλη. Ακόμα και όταν διηγείστε στους άλλους τα σχέδιά σας για το μέλλον, μια φωνή μέσα σας, σας υπενθυμίζει πόσο εύθραυστα και εφήμερα είναι πολλά από αυτά.

 

2. Βγάζετε εκατοντάδες μικροσκοπικές φούσκες από το συρματάκι σας: Ονειρεύεστε πράγματα που είναι προσιτά - καινούργια ρούχα, ένα αυτοκίνητο, έναν φίλο κλπ. Τα όνειρά σας, είναι ρεαλιστικά και μπορούν να πραγματοποιηθούν. Αποφασίστε τί είναι αυτό που θέλετε περισσότερο στη ζωή σας, βάλτε μπρος και κάντε τα πάντα για να το κατορθώσετε. Αν τα κυνηγάτε όλα ταυτόχρονα, διατρέχετε τον κίνδυνο να βρεθείτε πάλι στο τέλος με άδεια χέρια.

 

3. Συγκεντρώνεστε για να καταφέρετε να βγάλετε μια και μοναδική τεράστια φούσκα: Έχετε ένα όνειρο μοναδικό και σπουδαίο ή μια φιλοδοξία, που είναι για εσάς το μόνο που δίνει νόημα στη ζωή σας. Καρατείστε το γερά, λοιπόν, και μην εγκαταλείψετε τη προσπάθεια, προκειμένου να το πετύχετε. Με τον καιρό θα δείτε, ότι δεν είναι ακατόρθωτο.

 

4. Ο αέρας παίρνει τις φούσκες που φτιάχνετε και τις μεταφέρει πίσω σας: Οι απογοητευτικές εμπειρίες που είχατε με όνειρα και ελπίδες που ματαιώθηκαν, έχουν σημαδέψει τον τρόπο που βλέπετε σήμερα τη ζωή. Μπορείτε όμως, με τη προϋπόθεση ότι θα συνεχίσετε να βάζετε στόχους για το μέλλον, να τις αντιμετωπίσετε και σαν μια άσκηση ζωής που σας έκανε πιο δυνατούς. Μη φοβάστε να κάνετε όνειρα. Μόνο όσοι δεν προσπαθούν ποτέ, δεν αποτυγχάνουν, επομένως και δεν απογοητεύονται.

____________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

Αγοράζετε ένα τεύχος ενός μεγάλου εβδομαδιαίου περιοδικού και το παίρνετε στο σπίτι. Με ποιό τρόπο το διαβάζετε;

 

1. Διαβάζετε ένα-ένα τα θέματα του περιοδικού με τη σειρά, από την αρχή ως το τέλος.

2. Πηδάτε κατευθείαν στα άρθρα, που εξαρχής σας ενδιαφέρουν και διαβάζετε μόνον αυτά.

3. Ξεφυλλίζετε και διαβάζετε ό,τι σας φαίνεται κάπως ενδιαφέρον.

4. Αφού η δομή της ύλης, είναι ίδια κάθε μήνα, διαβάζετε τις στήλες που πάντα συνηθίζετε να διαβάζετε.

 

 

 

Το περιοδικό συνδυάζει τις προσπάθειες ενός πλήθους συντελεστών, δημοσιογράφων, φωτογράφων και προσφέρει μια ποικιλία απόψεων. Είναι ένα μείγμα ανθρώπινων εμπειριών και ο τρόπος που το διαβάζετε αντανακλά τη στάση σας, απέναντι σε διάφορες επιλογές. Πιο συγκεκριμένα, ο τρόπος που οργανώνετε την ανάγνωσή σας, αποκαλύπτει με ποιόν τρόπο διαχειρίζεστε τα υλικά αγαθά, ειδικά τα χρήματα.

 

 

 

 

 

1. Διαβάζετε ένα-ένα τα θέματα του περιοδικού με τη σειρά, από την αρχή ως το τέλος: Ξέρετε ακριβώς πως να διαθέσετε και το παραμικρό σεντ. Δεν το κάνετε αυτό επειδή η οικονομία ή η οργάνωση των εξόδων σας, σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Το κάνετε για να νιώθετε σιγουριά. Απεχθάνεστε την ιδέα να χάνετε χρήματα και έτσι κρατάτε τους λογαριασμούς σας σε τάξη και γνωρίζετε ακριβώς τα έσοδα και τα έξοδα (έχοντας φυσικά συνυπολογίσει και τους τόκους).

 

2. Πηδάτε κατευθείαν στα άρθρα, που εξαρχής σας ενδιαφέρουν και διαβάζετε μόνον αυτά: Είστε σαν ένα τρύπιο καλάθι. Όταν έχετε χρήματα τα ξοδεύετε μέχρι την τελευταία δεκάρα για σαχλαμάρες και ύστερα λέτε «Τον άλλο μήνα, θα ανοίξω έναν αποταμιευτικό λογαριασμό». Αν καταφέρετε να βάλετε κάτι στην άκρη, συχνά το εκταμιεύετε για να το ξοδέψετε, μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε.

 

3. Ξεφυλλίζετε και διαβάζετε ό,τι σας φαίνεται κάπως ενδιαφέρον: Θεωρείτε τον εαυτό σας οικονόμο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξοδεύετε τα χρήματά σας απερίσκεπτα και δεν τρώτε όλα σας τα αποθέματα. Προτιμάτε να βάζετε πάντα κάτι στην άκρη σε περίπτωση ανάγκης. Δεν είστε μανιώδης καταναλωτής και δεν ξεπερνάτε ποτέ το όριο των πιστωτικών σας καρτών. Μια καλή ιδέα θα ήταν να χαλαρώσετε λίγο το πουγκί σας. Στο κάτω-κάτω- τα λεφτά υπάρχουν για να ζούμε καλύτερα.

 

4. Αφού η δομή της ύλης, είναι ίδια κάθε μήνα, διαβάζετε τις στήλες που πάντα συνηθίζετε να διαβάζετε: Ξοδεύετε τα χρήματά σας, πάντα με τον ίδιο τρόπο, παρά τις όποιες αλλαγές που μπορεί να προκύψουν στη ζωή σας. Ακόμα και αν κερδίζατε στο λαχείο, θα δυσκολευόσασταν να σταματήσετε να ψάχνετε τις προσφορές, τις ευκαιρίες και τις εκπτώσεις. Αν πάλι ήσασταν χρεωμένοι, θα συνεχίζατε να φοράτε επώνυμα και πανάκριβα ρούχα. Τα άνω και τα κάτω της περιουσίας σας, σας αφήνουν παντελώς αδιάφορο. Ίσως θα ήταν ωφέλιμο να βρείτε έναν σύντροφο να ασχοληθεί με τα οικονομικά σας.

____________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαντήστε στις ερωτήσεις τις παρακάτω ιστορίας, όσο πιο αυθόρμητα μπορείτε...

 

1. Δεν είστε μόνος/η. Περπατάτε στο δάσος. Με ποιόν/ά περπατάτε μαζί;

2. Βλέπετε ένα ζώο. Τι ζώο είναι αυτό;

3. Ποια αλληλεπίδραση πραγματοποιείται μεταξύ σας και του ζώου;

4. Περπατάτε βαθύτερα στο δάσος. Βρίσκετε ένα ξέφωτο και μπροστά σας είναι το σπίτι των ονείρων σας. Περιγράψτε το μέγεθος του.

5. Το σπίτι των ονείρων σας περιβάλλεται από έναν φράκτη;

6. Μπαίνετε μέσα στο σπίτι. Προχωράτε στην τραπεζαρία και βλέπετε το τραπέζι. Περιγράψτε τι βλέπετε επάνω ΚΑΙ γύρω από το τραπέζι.

7. Βγαίνετε απ' το σπίτι απο την πίσω πόρτα. Κάτω στο γρασίδι είναι ένα φλιτζάνι. Από τί υλικό αποτελείται το φλιτζάνι;

8. Τι κάνετε με το φλιτζάνι;

9. Περπατάτε μέχρι τα όρια της ιδιοκτησίας σας, εκεί συναντάτε ύδατα. Περιγράψτε τον τύπο της υδάτινης μορφής: (Ρυάκι, ποτάμι, θάλασσα, ωκεανός)

10. Πως θα διασχίσετε το νερό;

 

 

 

 

 

1. Το πρόσωπο που περπατάτε μαζί είναι το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή σας.

 

2. Το μέγεθος του ζώου είναι αντιπροσωπευτικό της αντίληψής σας για το μέγεθος των προβλημάτων σας.

 

3. Η αλληλεπίδραση που έχετε με το ζώο είναι αντιπροσωπευτική

για το πώς εξετάζετε τα προβλήματά σας (παθητικά/επιθετικά)

 

4. Το μέγεθος του σπιτιού των ονείρων σας είναι αντιπροσωπευτικό του μεγέθους της φιλοδοξίας σας να επιλύσετε τα προβλήματα σας

 

5. Χωρίς φράκτη είναι ένδειξη μιας ανοικτής προσωπικότητας. Οι άνθρωποι είναι ευπρόσδεκτοι πάντα. Η παρουσία φράκτη δείχνει μια κλειστή προσωπικότητα.

 

6. Εάν η απάντησή σας δεν περιελάμβανε τρόφιμα, ανθρώπους, ή λουλούδια, τότε είστε γενικά δυστυχισμένοι.

 

7. Η αντοχή του υλικού με το οποίο το φλιτζάνι είναι φτιαγμένο είναι αντιπροσωπευτική της διάρκειας της σχέσης σας με το πρόσωπο που ονομάσατε στην ερώτηση 1. Παραδείγματος χάριν, το πλαστικό μίας χρήσης και το γυαλί δεν είναι ανθεκτικά, ενώ το μέταλλο και το πλαστικό είναι ανθεκτικά.

 

8. Η χρήση του φλιτζανιού είναι αντιπροσωπευτική της στάσης σας απέναντι στο πρόσωπο που ονομάσατε στην ερώτηση 1.

 

9. Το μέγεθος του σώματος του ύδατος είναι αντιπροσωπευτικό του μεγέθους της σεξουαλικής επιθυμίας σας.

 

10. Το πόσο βρεγμένοι περνάτε από το υδάτινο σώμα είναι αναλογικά ενδεικτικό της σπουδαιότητας της σεξουαλικής σας ζωής.

 

____________________________________________________________

 

Για να μεταβείτε στην προηγούμενη σελίδα με τεστάκια κάντε κλίκ εδώ

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Posts

    • bro is any chance some one share compile pack and patch system for that one? is any chance here.... and client
    • Hello members of the forum! We offer hosting services for a different range of services: - ip spoofing; - scanning; - phishing; - botnets; - proxy; - gambling; - stealers; - legal adult; Prices: - VPS starting at $24; - Dedicated servers  starting at  $110; Contctats: layer0.ltd@gmail.com Telegram: @layer0_ltd Discord: layer0.ltd#6843 site: layer0.ltd
    • OUR OFFICIAL WEBSITE / FORUM - MILLENNIUM-HOOK.NET CHEAT DESCRIPTION: Our CS2 cheat is a premium cheat which provides a ton of features for legit gamplay. The cheat was created specifically for strong leagues and anti-cheats such as Faceit, 5EWin, Gamersclub, Esportal and many others. This cheat is perfect for players who want a safe undetected and reliable multi-hack while dominating their opponents and winning the game in their own style. To ensure maximum security of our cheat, we use more than 15+ methods of protection (for example, String Encryption, PE Header Erased, Code Mutation and much more that we cannot talk about for security reasons). Settings are directly configurable via a superb looking in-game menu or over our online «Cloud Panel». Our product is constantly receiving updates in collaboration with the our coders community and suggestions by you! SUPPORTED ANTI-CHEATS: (read more on official website) - VAC (Valve Anti-Cheat) - MM (Matchmaking) - FACEIT Server-Side - FACEIT Client - CEVO / Gfinity - EAC (Easy Anti-Cheat) - ESL Wire - 5EWin / 5EPlay - Perfect World - Gamersclub - Esportal - WePlay - ESEA Our CS2 cheat has a limited number of slots to ensure greater product security! (Available slots check on official website) FEATURES: AIMBOT: - Bone Aimbot (Legit aimbot that doesn't use any angle code that other competitors use. It aims in a legitimate fashion) - Bone and Multibone (Adjust which bone to aim at or select as many Bones as you want) - Smoothaim (Adjust how smooth the aimbot is in its human-like drag) - CloseAim (Toggle distance based aiming algorithm, for increased stickyness, or whoever is closest to the crosshair) - FoV (Adjust the Field of View of the aimbot or percentage of the screen that the aimbot will target enemies from) - Aimkey (Adjust which key the aimbot will use to aim) - AimDraw (Toggle the drawing of the aimspot on enemies (Visible/Always) - VisibleCheck (Visible checking on enemies with close enemy) - NoHop (Aim at One Target per press of the AimKey (Aimbot Doesn't Hop to Other Targets even after death) - RandomSpot (Randomizes the Spot around the target bones, making your aim look more humanized and legit) - Aimtime (Amount of time that the aimbot and Aimbot-RCS is active for, after you press the aimkey) - Ammo Management (Disable aimbot and TriggerBot when the gun clip is empty) - CloseFoV (Different FoV for players with in a certain distance (CloseFOV Distance) - AimOnShoot (Aim when shooting, aim when not shooting) - RecoilAfter (Start recoil after x bullets (Good for 1-2 Taps) - Recoil (Adjust the recoil counter while using the aimbot) - RecoilKey (Adjust which key the anti-recoil is set on (For all Aimbot Keys) - RecoilType (Control if recoil control is always on or only when using the Aimbot) - RecoilFOV (Adjust how long the Recoil will stay stuck to the target, very usable for when playing at a LAN) TRIGGERBOT: - TriggerBot (Automatically shoot at an enemy in a radius (usable with or without Aimbot) - TriggerKey (Control what key activates the TriggerBot (use with any key) - TriggerFov (Control the radius around the AimSpot which activates the TriggerBot) - TriggerDraw (Draw the bone spot that the TriggerBot is aiming at) - TriggerBone (Select the bone that the TriggerBot will target) - TriggerDelay (To add to the legitimacy of the TriggerBot, delays shooting for up to 0.5 seconds) - MonsterTrigger (Extremely Fast & Accurate TriggerBot with Fullbody Options Perfect TriggerBot) - VisCheck (Make sure you're only hitting enemies that you can see, or turn it off to get some sick wallbangs) - Random Delay (A random delay for your trigger bot to look even more legitimate) - Trigger Button (Use any button you like to control the triggerbot) ESP: - Name (Name of the player) - Health (Shows the current health of a player) - Armor (Shows the current amount of armor a player has) - ArmorType (Show if a player currently has a Kevlar vest, a helmet or both equipped) - Weapon (See what weapon a player is currently holding) - Weapon Ammo (See how much ammo you have left in the current clip) - Index (The internal index of the player based on the CSGO engine) - Distance (The distance of each player from you) - Box (A box around each players model, adjusting with distance (new rectangle box type) - Sequence (What action or stance the player is in (Running, Ducking, Jumping, Scoped etc) - Box Size & Box Multi (The size of the boxes around the players, adjustable to how you like) - Team ESP (Toggle ESP on your teammates) - Clean Draw ESP (Move ESP away from box) - Pixel ESP (Single Pixel ESP for legitimate play, shows one single pixel on the screen so it's not noticeable to any casual observers) - Visible ESP (Different color ESP for visible & non-visible players) - Entity ESP (See weapons, defusers, Bomb Location, and defusing players) - Entity Distance (Adjust how far away you will see different Entities for the ultimate in Player-Location assistance) - List ESP (The Ultimate Legit ESP, Listing Players that are not on your screen, or players anywhere in case you don't want to know where they are exactly) MISC: - Bunny Hop (Jumps automatically while the chosen key is being held) - Crosshair (When enabled it will draw a cross-hair on your screen, perfect for snipers, it also features an adjustable size) - Weapon Config System (Weapon configurations for each weapon group (pistols, deagle, snipers, SMG, Knife, rifles, etc) - Flash reduction (Make sure you can see enemies while you're supposed to be flashed) - Radar In Game (A radar is displayed where you see opponents) REQUIREMENTS: - Included HWID Spoofer: Yes - Stream Bypass: Yes - Supported game modes: Windowed, Borderless - Supported CPU: Intel & AMD - Supported OS: Windows 10 (1903,1909,2004,20H2,21H1, 22H2), Windows 11 (All version). Supported OS change and are added periodically. More check on official website.   IN-GAME SCREENSHOTS:   - Check on the official website.
    • A very skilled guy, did the job and delivered super fast, you can go without fear   100% malaka boy
  • Topics

×
×
  • Create New...