Jump to content

Ψυχολογικά τεστάκια 3


vagelis17

Recommended Posts

Να μερικά τεστάκια ακόμα για να γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα τους εαυτούς μας.

 

 

 

 

Τυχαίνει να βρεθείτε θεατής μίας ηφαιστειακής έκρηξης. Ποιές είναι οι σκέψεις σας μπροστά στο θέαμα αυτό;

 

1. Ίσως αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η φύση μας προειδοποιεί για τη καταστροφή της γης.

2. Φαντάζομαι ότι η πίεση εκεί μέσα θα είναι ασυγκράτητη.

3. Τι μεγαλειώδες θέαμα! Τα έχω χάσει!

4. Είναι μέσα στη φύση των πραγμάτων να εκρήγνυνται τα ηφαίστεια. Δεν είναι ανάγκη να κάνουμε σαν τρελοί.

 

 

 

Οι σκέψεις που κάνατε για την έκρηξη του ηφαιστείου, συνδέονται με το τρόπο που αντιμετωπίζετε την έκρηξη οργής των άλλων, ιδιαίτερα κάποιων ανωτέρων σας. Οι απαντήσεις που δώσατε στην ιστορία αυτή, δείχνουν πώς χειρίζεστε μια τέτοια κατάσταση.

 

 

 

 

 

1. Ίσως αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η φύση μας προειδοποιεί για τη καταστροφή της γης: Ξέρετε να αναγνωρίζετε πότε έχετε προκαλέσει την οργή του άλλου και αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Μια τέτοια ευαίσθητη και ώριμη συμπεριφορά, σας επιτρέπει να ξεκαθαρίζετε κάθε πρόβλημα που μπορεί να δημιουργήσατε.

 

2. Φαντάζομαι ότι η πίεση εκεί μέσα θα είναι ασυγκράτητη: Εύκολα μεταφέρετε την ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα στις πλάτες κάποιου άλλου. Δεν είναι όμως τόσο φοβερό να παραδεχτείτε  κάποιο στραβοπάτημα. Στο κάτω-κάτω, αν ξέρατε τί θα προκαλούσατε, δεν θα το είχατε κάνει. Έτσι δεν είναι;

 

3. Τι μεγαλειώδες θέαμα! Τα έχω χάσει!: Δέχεστε την κριτική και τις εκρήξεις με θετικό τρόπο, κάτι που δεν σημαίνει βέβαια ότι τις παίρνετε αψήφιστα. Αυτή η θετική αντιμετώπιση, κερδίζει μακροπρόθεσμα τους ανωτέρους σας, όταν φυσικά έχει περάσει ο θυμός τους.

 

4. Είναι μέσα στη φύση των πραγμάτων να εκρήγνυνται τα ηφαίστεια. Δεν είναι ανάγκη να κάνουμε σαν τρελοί: Τα οργισμένα λόγια, οι φωνές και η έντονη κριτική, δεν σας εντυπωσιάζουν, ίσως γιατί δεν τ' ακούτε καν. Είναι σίγουρα ο πιο ανώδυνος τρόπος να προσπερνάτε τη μπόρα, αλλά έτσι δεν μπορείτε να μάθετε από τα λάθη σας. Μήπως θα έπρεπε να αρχίσετε να αποδίδετε μεγαλύτερη σημασία σε αυτές τις φωνές και τις εντάσεις; Σίγουρα κάτι έχουν να σας πουν...

____________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

Φανταστείτε ότι είναι καλοκαίρι και είστε παιδί. Κάνετε σαπουνόφουσκες στον κήπο. Ποιά φράση ταιριάζει καλύτερα στη σκηνή που φανταστήκατε;

 

1. Οι φούσκες που κάνετε, πετάνε ψηλά στον ουρανό.

2. Βγάζετε εκατοντάδες μικροσκοπικές φούσκες από το συρματάκι σας.

3. Συγκεντρώνεστε για να καταφέρετε να βγάλετε μια και μοναδική τεράστια φούσκα.

4. Ο αέρας παίρνει τις φούσκες που φτιάχνετε και τις μεταφέρει πίσω σας.

 

 

 

Οι διάφανες και γυαλιστερές φούσκες που φτιάχνετε, συμβολίζουν τα όνειρα και τις ελπίδες σας. Η σκηνή που διαλέξατε, δείχνει αυτό που σκέφτεστε σχετικά με τα όνειρά σας, τα οποία κάποια μέρα ελπίζετε ότι θα πραγματοποιηθούν.

 

 

 

 

 

1. Οι φούσκες που κάνετε πετάνε ψηλά στον ουρανό: Τα όνειρά σας, σας φαίνονται άπιαστα και απραγματοποίητα, πετάνε μακρυά σας με τον αέρα, όπως οι σαπουνόφουσκες. Μήπως ονειρεύεστε πολλά πράγματα για το άμεσο μέλλον ή οι φαντασιώσεις σας πλησιάζουν το αδύνατο; Ό,τι από αυτά και αν συμβαίνει, η απόσταση μεταξύ των ονείρων σας και της πραγματικότητας, είναι μεγάλη. Ακόμα και όταν διηγείστε στους άλλους τα σχέδιά σας για το μέλλον, μια φωνή μέσα σας, σας υπενθυμίζει πόσο εύθραυστα και εφήμερα είναι πολλά από αυτά.

 

2. Βγάζετε εκατοντάδες μικροσκοπικές φούσκες από το συρματάκι σας: Ονειρεύεστε πράγματα που είναι προσιτά - καινούργια ρούχα, ένα αυτοκίνητο, έναν φίλο κλπ. Τα όνειρά σας, είναι ρεαλιστικά και μπορούν να πραγματοποιηθούν. Αποφασίστε τί είναι αυτό που θέλετε περισσότερο στη ζωή σας, βάλτε μπρος και κάντε τα πάντα για να το κατορθώσετε. Αν τα κυνηγάτε όλα ταυτόχρονα, διατρέχετε τον κίνδυνο να βρεθείτε πάλι στο τέλος με άδεια χέρια.

 

3. Συγκεντρώνεστε για να καταφέρετε να βγάλετε μια και μοναδική τεράστια φούσκα: Έχετε ένα όνειρο μοναδικό και σπουδαίο ή μια φιλοδοξία, που είναι για εσάς το μόνο που δίνει νόημα στη ζωή σας. Καρατείστε το γερά, λοιπόν, και μην εγκαταλείψετε τη προσπάθεια, προκειμένου να το πετύχετε. Με τον καιρό θα δείτε, ότι δεν είναι ακατόρθωτο.

 

4. Ο αέρας παίρνει τις φούσκες που φτιάχνετε και τις μεταφέρει πίσω σας: Οι απογοητευτικές εμπειρίες που είχατε με όνειρα και ελπίδες που ματαιώθηκαν, έχουν σημαδέψει τον τρόπο που βλέπετε σήμερα τη ζωή. Μπορείτε όμως, με τη προϋπόθεση ότι θα συνεχίσετε να βάζετε στόχους για το μέλλον, να τις αντιμετωπίσετε και σαν μια άσκηση ζωής που σας έκανε πιο δυνατούς. Μη φοβάστε να κάνετε όνειρα. Μόνο όσοι δεν προσπαθούν ποτέ, δεν αποτυγχάνουν, επομένως και δεν απογοητεύονται.

____________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

Αγοράζετε ένα τεύχος ενός μεγάλου εβδομαδιαίου περιοδικού και το παίρνετε στο σπίτι. Με ποιό τρόπο το διαβάζετε;

 

1. Διαβάζετε ένα-ένα τα θέματα του περιοδικού με τη σειρά, από την αρχή ως το τέλος.

2. Πηδάτε κατευθείαν στα άρθρα, που εξαρχής σας ενδιαφέρουν και διαβάζετε μόνον αυτά.

3. Ξεφυλλίζετε και διαβάζετε ό,τι σας φαίνεται κάπως ενδιαφέρον.

4. Αφού η δομή της ύλης, είναι ίδια κάθε μήνα, διαβάζετε τις στήλες που πάντα συνηθίζετε να διαβάζετε.

 

 

 

Το περιοδικό συνδυάζει τις προσπάθειες ενός πλήθους συντελεστών, δημοσιογράφων, φωτογράφων και προσφέρει μια ποικιλία απόψεων. Είναι ένα μείγμα ανθρώπινων εμπειριών και ο τρόπος που το διαβάζετε αντανακλά τη στάση σας, απέναντι σε διάφορες επιλογές. Πιο συγκεκριμένα, ο τρόπος που οργανώνετε την ανάγνωσή σας, αποκαλύπτει με ποιόν τρόπο διαχειρίζεστε τα υλικά αγαθά, ειδικά τα χρήματα.

 

 

 

 

 

1. Διαβάζετε ένα-ένα τα θέματα του περιοδικού με τη σειρά, από την αρχή ως το τέλος: Ξέρετε ακριβώς πως να διαθέσετε και το παραμικρό σεντ. Δεν το κάνετε αυτό επειδή η οικονομία ή η οργάνωση των εξόδων σας, σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Το κάνετε για να νιώθετε σιγουριά. Απεχθάνεστε την ιδέα να χάνετε χρήματα και έτσι κρατάτε τους λογαριασμούς σας σε τάξη και γνωρίζετε ακριβώς τα έσοδα και τα έξοδα (έχοντας φυσικά συνυπολογίσει και τους τόκους).

 

2. Πηδάτε κατευθείαν στα άρθρα, που εξαρχής σας ενδιαφέρουν και διαβάζετε μόνον αυτά: Είστε σαν ένα τρύπιο καλάθι. Όταν έχετε χρήματα τα ξοδεύετε μέχρι την τελευταία δεκάρα για σαχλαμάρες και ύστερα λέτε «Τον άλλο μήνα, θα ανοίξω έναν αποταμιευτικό λογαριασμό». Αν καταφέρετε να βάλετε κάτι στην άκρη, συχνά το εκταμιεύετε για να το ξοδέψετε, μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε.

 

3. Ξεφυλλίζετε και διαβάζετε ό,τι σας φαίνεται κάπως ενδιαφέρον: Θεωρείτε τον εαυτό σας οικονόμο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξοδεύετε τα χρήματά σας απερίσκεπτα και δεν τρώτε όλα σας τα αποθέματα. Προτιμάτε να βάζετε πάντα κάτι στην άκρη σε περίπτωση ανάγκης. Δεν είστε μανιώδης καταναλωτής και δεν ξεπερνάτε ποτέ το όριο των πιστωτικών σας καρτών. Μια καλή ιδέα θα ήταν να χαλαρώσετε λίγο το πουγκί σας. Στο κάτω-κάτω- τα λεφτά υπάρχουν για να ζούμε καλύτερα.

 

4. Αφού η δομή της ύλης, είναι ίδια κάθε μήνα, διαβάζετε τις στήλες που πάντα συνηθίζετε να διαβάζετε: Ξοδεύετε τα χρήματά σας, πάντα με τον ίδιο τρόπο, παρά τις όποιες αλλαγές που μπορεί να προκύψουν στη ζωή σας. Ακόμα και αν κερδίζατε στο λαχείο, θα δυσκολευόσασταν να σταματήσετε να ψάχνετε τις προσφορές, τις ευκαιρίες και τις εκπτώσεις. Αν πάλι ήσασταν χρεωμένοι, θα συνεχίζατε να φοράτε επώνυμα και πανάκριβα ρούχα. Τα άνω και τα κάτω της περιουσίας σας, σας αφήνουν παντελώς αδιάφορο. Ίσως θα ήταν ωφέλιμο να βρείτε έναν σύντροφο να ασχοληθεί με τα οικονομικά σας.

____________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαντήστε στις ερωτήσεις τις παρακάτω ιστορίας, όσο πιο αυθόρμητα μπορείτε...

 

1. Δεν είστε μόνος/η. Περπατάτε στο δάσος. Με ποιόν/ά περπατάτε μαζί;

2. Βλέπετε ένα ζώο. Τι ζώο είναι αυτό;

3. Ποια αλληλεπίδραση πραγματοποιείται μεταξύ σας και του ζώου;

4. Περπατάτε βαθύτερα στο δάσος. Βρίσκετε ένα ξέφωτο και μπροστά σας είναι το σπίτι των ονείρων σας. Περιγράψτε το μέγεθος του.

5. Το σπίτι των ονείρων σας περιβάλλεται από έναν φράκτη;

6. Μπαίνετε μέσα στο σπίτι. Προχωράτε στην τραπεζαρία και βλέπετε το τραπέζι. Περιγράψτε τι βλέπετε επάνω ΚΑΙ γύρω από το τραπέζι.

7. Βγαίνετε απ' το σπίτι απο την πίσω πόρτα. Κάτω στο γρασίδι είναι ένα φλιτζάνι. Από τί υλικό αποτελείται το φλιτζάνι;

8. Τι κάνετε με το φλιτζάνι;

9. Περπατάτε μέχρι τα όρια της ιδιοκτησίας σας, εκεί συναντάτε ύδατα. Περιγράψτε τον τύπο της υδάτινης μορφής: (Ρυάκι, ποτάμι, θάλασσα, ωκεανός)

10. Πως θα διασχίσετε το νερό;

 

 

 

 

 

1. Το πρόσωπο που περπατάτε μαζί είναι το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή σας.

 

2. Το μέγεθος του ζώου είναι αντιπροσωπευτικό της αντίληψής σας για το μέγεθος των προβλημάτων σας.

 

3. Η αλληλεπίδραση που έχετε με το ζώο είναι αντιπροσωπευτική

για το πώς εξετάζετε τα προβλήματά σας (παθητικά/επιθετικά)

 

4. Το μέγεθος του σπιτιού των ονείρων σας είναι αντιπροσωπευτικό του μεγέθους της φιλοδοξίας σας να επιλύσετε τα προβλήματα σας

 

5. Χωρίς φράκτη είναι ένδειξη μιας ανοικτής προσωπικότητας. Οι άνθρωποι είναι ευπρόσδεκτοι πάντα. Η παρουσία φράκτη δείχνει μια κλειστή προσωπικότητα.

 

6. Εάν η απάντησή σας δεν περιελάμβανε τρόφιμα, ανθρώπους, ή λουλούδια, τότε είστε γενικά δυστυχισμένοι.

 

7. Η αντοχή του υλικού με το οποίο το φλιτζάνι είναι φτιαγμένο είναι αντιπροσωπευτική της διάρκειας της σχέσης σας με το πρόσωπο που ονομάσατε στην ερώτηση 1. Παραδείγματος χάριν, το πλαστικό μίας χρήσης και το γυαλί δεν είναι ανθεκτικά, ενώ το μέταλλο και το πλαστικό είναι ανθεκτικά.

 

8. Η χρήση του φλιτζανιού είναι αντιπροσωπευτική της στάσης σας απέναντι στο πρόσωπο που ονομάσατε στην ερώτηση 1.

 

9. Το μέγεθος του σώματος του ύδατος είναι αντιπροσωπευτικό του μεγέθους της σεξουαλικής επιθυμίας σας.

 

10. Το πόσο βρεγμένοι περνάτε από το υδάτινο σώμα είναι αναλογικά ενδεικτικό της σπουδαιότητας της σεξουαλικής σας ζωής.

 

____________________________________________________________

 

Για να μεταβείτε στην προηγούμενη σελίδα με τεστάκια κάντε κλίκ εδώ

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Posts

    • Well, sorry not sorry for resurrecting old topic, but I believe it's ultimately stupid to implement license checks like Vilmis did 🙂   private static String url = "jdbc:mysql://185.80.128.233/" + getData("Zm9ydW1fZGI="); private static String username = getData("bXJjb3B5cmlnaHQ="); private static String password = getData("Y29weXJpZ2h0XzEyMw=="); con = GlobalDB.getInstance().getConnection(); PreparedStatement statement; statement = con.prepareStatement("SELECT field_6 from core_pfields_content WHERE member_id = ?"); statement.setInt(1, Config.FORUM_USER_ID); ResultSet rset = statement.executeQuery();   This awesome way of coding things leaves us with base64-encoded credentials and DB exposed and accessible globally 😉 Btw he checks his licensing data from some plugin generated table his forum uses. Vilmis took action and ensured that mrcopyright user would have only needed accesses and rights for this operation. But he forgot to ensure that his INFORMATION_SCHEMA database would not be exposed and readable... That leads us to fully readable server variables like version used (10.1.26-MariaDB-0+deb9u1 - pretty ancient DB and OS, I'd assume). From here you can go south and do some kinky stuff, if you want and have knowledge from that. But who cares, right?   Ooh, table core_pfields_content field_6 is IP address which is checked by FORUM_USER_ID. Yep, you can query all IP addresses there (124 of them right now) and also do whatever you want with them! The most fun part? Files source has been shared what, more than 2 years ago? Vilmis still uses very same credentials and never changed it after sources exposure. Altought, "sources" may be way too strong word here. If anyone still uses paid Orion version, I'd leave immediately, or at least fix this incompetent fool caused problems. It's obvious Vilmis don't care or maybe doesn't even know from the first place how to solve this problem (hint hint - tiny PHP Rest API microservice which would do absolutely the same but without exposing sensitive data? but for the third time today - WHO CARES! 😄 )
    • rename the l2.bin into l2.exe
    • L2LIVE.PRO- Dynamic Mid-rates Essence Seven Signs GRAND OPENING - July 5, 20:00 GMT+3 (EEST) TEST SERVER IS OPEN - COME AND CHECK IT OUT TODAY! Join our community and be part of it at: https://www.l2live.pro https://discord.gg/k3NMgR4Dmu   Server description * EXP/SP: Dynamic (x1- x100 based on your level, *before* Sayha and EXP buffs * Adena: x50 / Item Drop: x10 / Fishing EXP increased / Attribute EXP increased * Simplified gameplay to stay in the loop while not spending hours and hours farming * Starter Pack containing very useful items for beginners * MP replenishing potions with auto-consumption * No overpowered donations L2LIVE shop * All spellbook coupons, pet spellbook coupons and master books are sold via Game Assistant * Additionally you can buy SP pouches, enchanted talismans, pet training guides and various other consumables for Adena and L-Coin * More items such as cloaks, more talismans, agathions, belts, pendants, enchantment scrolls of various grades, evolution stones, etc will be added! Shop server as a shortcut, and all retail-like ways of earning items are still here! L-Coins * Drops with small change and in random amounts from Lv60+ monsters  * All raidbosses drop random amount of L-Coin Pouches generating up to 420 Lcoin per unit. **Grand Olympiad and Events** * Grand Olympiad is held week day * Format is 1v1, unlimited weekly fights  * Heroes are declared weekly at Sunday * There are three automated events - TvT, CTF and Deathmatch, running at evenings * Orc Fortress, Battle with Balok, Keber Hunter, Archievements Box, Daily Gift Calendar provisional events are active too Custom user commands * .offlineplay command, your character will keep playing till death or server restart * .offlineshop command, keeps your shop sitting until all items are purchased * .apon / .apoff - enable/disable HP/MP autoconsume And lots of other small improvements are waiting for you!   Join our community and be part of it at: https://www.l2live.pro https://discord.gg/k3NMgR4Dmu
  • Topics

×
×
  • Create New...