Deucalion Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Είναι ένας άντρας ο οποίος είναι εγκλωβισμένος σε ένα κλειστό χώρο και υπάρχει και ένας δεύτερος άντρας εκεί πέρα όχι όμως μαζί του. Ο άντρας που είναι εγκλωβισμένος δεν ελέγχει τι κάνει ούτε τις πράξεις ούτε αυτά που ξεστομίζει βασανίζεται μέσα στο ίδιο του το σώμα. Υποφέρει τόσο πολύ που στο τέλος πεθαίνει. Ζητωκραυγάζει για βοήθεια αλλά κανείς δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Λύση: O άντρας που είναι εγκλωβισμένος έχει καταληφθεί από ένα δαιμονικό πνεύμα. Μετά απ'αυτό ο άντρας αυτός δεν είναι ο ευατός του αλλά το πνεύμα που τον ελέγχει. Έτσι μετά απο μερικές μέρες, έκανε διάφορα περίεργα στη πόλη που ήταν, τον είδε ένας Παππάς και κατάλαβε ότι ήταν δαιμονισμένος. Έτσι, μαζί με βοήθεια συγχωριανών τον εγκλώβισαν σε ένα άδειο φέρετρο στο κοντινότερο νεκροταφείο της Πόλης. Μέσα στο φέρετρο ακούγονταν διάφορα περίεργα και φρικτά πράγματα. Στη συνέχεια ο Παππάς του έκανε ένα τελετουργικό για να τον εξορκίσει και να βγάλει το πνεύμα από το σώμα αυτό. Ο εξορκισμός πέτυχε αλλά δυστυχώς το σώμα του άντρα δεν ήταν αρκετά δυνατό μετά τον εξορκισμό και πέθανε.
Pauler Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Άρα δεν πέτυχε ο εξορκισμός από την στιγμή που πέθανε.
Deucalion Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Άρα δεν πέτυχε ο εξορκισμός από την στιγμή που πέθανε. όχι πέτυχε απλά μετά πέθανε.
Nicolás™ Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 εχω χασει μερικα καλοκαιρια λεγοντας αυτες τις πιπες οταν μαζευομαστε χωριο
Deucalion Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 εχω χασει μερικα καλοκαιρια λεγοντας αυτες τις πιπες οταν μαζευομαστε χωριο Ναι γαμάνε ρε.
Deucalion Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Kai kala eprepe na skeutoume emeis ti lisi ? Ναι.
Enrοd Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 να ειστε 5-6 ατομα κλασμενοι ολοι και να λετε τετοιες ιστοριες , δεν υπαρχει απλα.
Deucalion Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 να ειστε 5-6 ατομα κλασμενοι ολοι και να λετε τετοιες ιστοριες , δεν υπαρχει απλα. χχααχαχ το έκανα χτες με παρέα γαμησε τα. Αυτό εγώ το έβγαλα υπάρχουν πιο καμμένα από αυτο.
getsuga tensho Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Κάντε τον global μια βδομάδα μπας και ξεκαυλώσει, έχει τρελαθεί το παιδί.
Deucalion Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Το μπλε δεν τονίζεται. λολ ρε μαλάκα. Κάντε τον global μια βδομάδα μπας και ξεκαυλώσει, έχει τρελαθεί το παιδί. έλα ρε μαλάκα μη λες πίπες εντάξει.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now