Evillet Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Pedes kalos me vrikate...1o post kai 8elw na rotiso kati pou psaxnw kairo... Telika iparxei L2Walker gia ton l2gold ( c4 ) kai an iparxei mporei kapios xristianos ( kai mh ) na m dosei ena link gia download...? An kapios endiafer8ei, ty prokatabolika... :)
dahakaa Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 8a se dusarestisw gt akoma k an s dwsw to l2walker k oti help 8es dn mporw na se help me to Bake-Ice proswpika prin na mpei to Bakeice eixa bgalei para polla diotoi oi perissoteroi sto server ekruban ta pragmata tous se diafora merh eite logo pk eite gia na ta paroun me allon char eixa shkwsei 2 L2Gold weapons thanks 2 Walker (aaaxxxxx wraies epoxes 00st bakeice)
nemesinax Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 8a se dusarestisw gt akoma k an s dwsw to l2walker k oti help 8es dn mporw na se help me to Bake-Ice proswpika prin na mpei to Bakeice eixa bgalei para polla diotoi oi perissoteroi sto server ekruban ta pragmata tous se diafora merh eite logo pk eite gia na ta paroun me allon char eixa shkwsei 2 L2Gold weapons thanks 2 Walker (aaaxxxxx wraies epoxes 00st bakeice) ontos h kaliterh fash tote :D
mjst Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 otan anigis to proto para8iro sou vgazi kato to Bake-Ice otan omos anixis ena deftero para8iro k klisis to proto fevgi o Bake-Ice... ekini tin stigmh den pezei na mporeis na valeis to Bot?
Recommended Posts