eleos1 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 hi souksou gia koita to post m kai apada m se parakalw
Avel Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 re guys m zitazei unpload.dld ti prepei na kano?
p00tanakos Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 re c akou perasa to new patch kserw oti ebale anti-bot alla otan to perasa m ebgae mia kati pden to eixa prin dld m ebgaze otan ekana target ena mob m elege apo kato posi zwh exei akribws kai pisteyo oti litourgi :P gia apanta tora na mathw ty plz grapse ligo pio katanoita :S apo tn stigmh p perases t neo patch kai dn exeis gnwseis wste n kaneis bypass i otisipote allo t loader sn iparxei periptwsh n mpikes st pexnidi..:S ektos kai an dn anoixeis to l2asrv mporei apla n logarei:S
eleos1 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 lpn akou aniksa to lineage prota meta to l2asrv kai meta to walker m eipane oti doulevei kai etc!patao home kai m bgenei ena l2walker kai apo kato epiloges gia na to rithmiso kai apo ekei kai pera den kserw pos nato rithmiso gia na baraei ta mobs me ta skill p egw thelw mporeis na me help perimenw:)se eyxaristo!
spawn123 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 den mas exigite omws.. ayto einai me to kenourio patch? gt den ginete na doulevei stous misous k stous alous misous oxi..
galanoss Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 eleos 1 nio8eis more? to Post einai gia e-global Ston eglobal afto pou les Den ginete ama anikseis to loader.exe kai meta to l2 serv kai walker 8a kolisei to login kai den 8a boreis na beis . to pedi einai asxeto edelos ti ton rotate bypass eleos ... kamia sxesi alu 8a pezei
spawn123 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 to thema mas einai oti an doseis path me IG walker gia l2.exe perneis "l2.exe file size error".. o demonas omws parapanw xrisimopiise OGG..mipos xrisimopioume la8os token? logika to loader.exe xrisimopiei to l2.exe san source k tou prosdidei kapia parapanw features gia lock hardware.. just dunno..
galanoss Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 lol re siga mi sou lege kai o demonas pos na beis me bot ^^ eisai kala? asxeto telios einai afto borei kai na einai fake bori 1000 2 . tespa afto pou les den einai problima to mikrotero problima einai ;-) bazeis to palio l2.exe me to swsto size ^^
Hax0r Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 xa0xa00xa0xa0xa0xa0xa0x00x0ax0xa0!XXAXAXAXAAXXAAX BIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...mono pm ston maxtor giati h krifotsoutsou o demonas einai k aftos edw
eleos1 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 galanoss dn s eipa oti to kserw.. ama to iksera den tha sas rotaga apla tha epeza!! otan aniksa sou lew to l2asrv kai meta walker kai meta to loader den empene sto game den m ebgaze tpt!! otan ta ekana anapoda empene kai m ebgaze tin lista tou walker otan pataga home!
khadia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 xa0xa00xa0xa0xa0xa0xa0x00x0ax0xa0!XXAXAXAXAAXXAAX BIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...mono pm ston maxtor giati h krifotsoutsou o demonas einai k aftos edw BIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kai egw alla to verify den pianei :| eleos etsi? vasika to patch pou exw einai ena mix (nomizw) mpaxalo einai tespa tha dokimasw kai tha sas pw
galanoss Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 nai paparia den blepw na asxolite kaneis kai 8libome :((((((((((( ta zoa mu kanane ola sub me walker kai tora brike na balei o alos antibot :( ;p
BossDoc Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 an den pianei to verify apla den doulevei to walker apla to anoikses meta to la2 kai to bgazei men an pathsis to HELP denkanei tipota de... doro adoro pisteyo... h mhpos oxi?
Recommended Posts