Jump to content

Recommended Posts

Posted

Na pas eldik kai dokimos mazi polaaa leftaaa sovara tora xwris xazomares plironese apo to elliniko kratos plironese kai apo tin kipro thimame ixa palikari idia sira me emena p evgale se sxesei me emas p miname ellada arketa lefta an den kaneis kai eksoda fisika kai an den kano lathos kimotane kai mesa se idiko thalamo oxi thalamo opliton gia na min plironei kai enikio den ime omos sigouros den thimame kala

Posted

Επειδή και 'γω παρουσιάζομαι Σεπτέμβρη σκέφτομαι να δηλώσω Κύπρο.Κάτι άκουσα όμως πως παίρνουν μόνο τους φαντάρους που παρουσιάζονται στην κανονική ΕΣΣΟ τους και 'γω έκοψα την αναβολή σήμερα.

Γίνεται να δηλώσω?

Posted

Επειδή και 'γω παρουσιάζομαι Σεπτέμβρη σκέφτομαι να δηλώσω Κύπρο.Κάτι άκουσα όμως πως παίρνουν μόνο τους φαντάρους που παρουσιάζονται στην κανονική ΕΣΣΟ τους και 'γω έκοψα την αναβολή σήμερα.

Γίνεται να δηλώσω?

δηλωσε και θα πας.

Posted

Σήμερα μου ήρθε το χαρτί για πολεμικό ναυτικό ... 9 Ιουλίου στην Τρίπολη και εγώ από Κρήτη είμαι.

καλη θητεια μαν, 10/7 ΚΕΕΔ Περαμα ΛΟΚ

Posted

καλη θητεια μαν, 10/7 ΚΕΕΔ Περαμα ΛΟΚ

5oς Λ.Ε.

χαιρετισματα στο Λοχαγο Καπετανο κ στον Λοχια Κοπαρανη

Δηλαδή εγώ που δεν έχω τίποτα λες να μη πάω?

με κλειστα ματια
Posted

5oς Λ.Ε.

χαιρετισματα στο Λοχαγο Καπετανο κ στον Λοχια Κοπαρανη

χαιρετισματα απο ποιον να τους πω?

Posted

δεν υπαρχει αλλος στον πλανητη!!! :P

Ahue !!!Ο Λοχαγος ΔΕΝ θα με θυμαται απ το 2007 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. κ ο Λοχιας που τον ξερω προσωπικα δν ειναι στους Λ.Ε. :)