Jump to content

Recommended Posts

Posted

Εγώ δεν μπορώ να πληρώνω 9 ευρώ κάθε δίμηνο και ας μην έχω ανοίξει ποτέ ΕΡΤ εκτός από αγώνες μπάσκετ ή ποδοσφαίρου που τους βρίσκεις και στο internet. Για μια ΕΡΤ του 4 %. Για μια ΕΡΤ διαφθοράς με τη Σταη και το Λιατσο να παίρνουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Μέσα στους μεγάλους λογικό είναι να χαντακωθούν και μικροί αλλά λογικό όμως όχι δίκαιο. 'Ετσι όμως είναι η ζωή άδικη. Και ακόμη πιο άδικη σε άλλα καθεστώτα που κυβερνούν αριστεροί βλέπε Βενεζουέλα, βλέπε Β. Κορέα. Χωρίς τομές και αλλαγές δεν θα πάει ποτέ μπροστά αυτή η χώρα. Δεν είμαι σίγουρος πως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ΑΝ αλλάξουν...

Γι'αυτό που είμαι σίγουρος είναι ό,τι για να γίνουν καλύτερα...ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξουν.

Ρε Dev αγόρι μου, φαίνεται ότι δεν έχεις δει ποτέ σου ΕΡΤ.

Posted

Ρε Dev αγόρι μου, φαίνεται ότι δεν έχεις δει ποτέ σου ΕΡΤ.

Και εμένα δε με νοιάζει και δεν έχω δει ποτέ το σχολείο του χωριού σου, να κλείσει γιατί δεν αντέχω να το πληρώνω ή να το πληρώνετε εσείς που πάτε.
Posted

Και εμένα δε με νοιάζει και δεν έχω δει ποτέ το σχολείο του χωριού σου, να κλείσει γιατί δεν αντέχω να το πληρώνω ή να το πληρώνετε εσείς που πάτε.

gia ton poutso paradeigma edwses

sto xwrio tou den exoun prosvasi oloi, amesa.

stin ert eixan kai itan kai anagkastiki i plirwmi sti dei...

Posted

gia ton poutso paradeigma edwses

sto xwrio tou den exoun prosvasi oloi, amesa.

stin ert eixan kai itan kai anagkastiki i plirwmi sti dei...

Δεν είναι για τον πούτσο είναι ακριβώς η ίδια λογική, επειδή δε βλέπεις εσύ ΕΡΤ πάει να πει ότι δεν πρέπει να την πληρώνεις και πρέπει να κλείσει ; Και εγώ πληρώνω το σχολείο του χωριού σου άσχετο που δε το λέει κάπου. Οπότε δε με νοιάζει και να κλείσει.
Posted

Δεν είναι για τον πούτσο είναι ακριβώς η ίδια λογική, επειδή δε βλέπεις εσύ ΕΡΤ πάει να πει ότι δεν πρέπει να την πληρώνεις και πρέπει να κλείσει ; Και εγώ πληρώνω το σχολείο του χωριού σου άσχετο που δε το λέει κάπου. Οπότε δε με νοιάζει και να κλείσει.

Βασικά, πράγματι το παράδειγμά σου είναι ατυχές.

Μην συγκρίνεις την μόρφωση, με ένα κανάλι.

Το όφελος του να πληρώνεις ένα σχολείο είναι τεράστιο μπροστά στο να πληρώνεις ένα κανάλι που το βλέπουν 100 άτομα.

Posted

Βασικά, πράγματι το παράδειγμά σου είναι ατυχές.

Το όφελος του να πληρώνεις ένα σχολείο είναι τεράστιο μπροστά στο να πληρώνεις ένα κανάλι που το βλέπουν 100 άτομα.

Μα δεν είναι ένα κανάλι η ΕΡΤ δεν κάθομαι να τα λέω πάλι.
Posted

Μα δεν είναι ένα κανάλι η ΕΡΤ δεν κάθομαι να τα λέω πάλι.

Εννοείς τις θυγατρικές? Αυτές πνίγονταν στους τηλεθεατές?

Posted

Ποιό κανάλι ρε ζώα όλα.

ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΤ;

Posted

Α καλά κριτήριο για το πόσο σημαντική είναι η ΕΡΤ, η τηλεθέαση.

Επίπεδο IQ Dev.

Posted

Άντε πάρε το. Το κριτήριο της τηλεθέασης με κάνει να ξερνάω τώρα καταλαβαίνω ότι σας αξίζει μόνο MEGA και STAR.

Posted

Α καλά κριτήριο για το πόσο σημαντική είναι η ΕΡΤ, η τηλεθέαση.

Επίπεδο IQ Dev.

Μα φυσικά είναι κριτήριο. Αν ανοίξω ένα κανάλι στην αποθήκη του σπιτιού μου για να βλέπει την φάτσα μου ο Μπάμπης και προλάβω και 30 άτομα να κάθονται στο πόγειο να πίνουν καφέ, θα με στηρίξετε οικονομικά?
Posted

Μα φυσικά είναι κριτήριο. Αν ανοίξω ένα κανάλι στην αποθήκη του σπιτιού μου για να βλέπει την φάτσα μου ο Μπάμπης και προλάβω και 30 άτομα να κάθονται στο πόγειο να πίνουν καφέ, θα με στηρίξετε οικονομικά?

ΞΕΡΑΣΑ

Posted

Απλά το επίπεδο του νεοέλληνα είναι μηδενικό για να παρακολουθήσει κάποιο από τα προγράμματα της ΕΡΤ.
Posted

Απλά το επίπεδο του νεοέλληνα είναι μηδενικό για να παρακολουθήσει κάποιο από τα προγράμματα της ΕΡΤ.

Ντε και καλά να βάλει βυζιά και κώλους η ΕΡΤ και ότι σκουπίδι κυκλοφορεί για να κάνει τηλεθέαση.

ΑΝΤΕ ΜΟΡΦΩΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΔΕΣ ΤΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙ Η ΕΡΤ, ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ. ΖΩΟ

http://www.exandasdocumentaries.com/