Jump to content

[GR]ΒΡΗΚΑΤΕ ΙΟ; ΧΑΚΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ!


Recommended Posts

Λοιπόν, βρήκα καλή ιδέα να σας αναρτήσω ένα προγραμματάκι το οποίο αυτό που κάνει είναι να μας αποκαλύπτει τα στοιχεία του "hacker" που έφτιαξε το trojan--keylogger-RAT και μας το πλάσαρε σαν κάποιο άλλο πρόγραμμα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και είναι συνοπτικά η διαδικασία που ακολούθησε ο insider για την  ανακάλυψη του μεγαλοχακερά για όποιον ξέρει.

bintext.jpg

Ξεκινάμε! Κατεβάζουμε το ύποπτο αρχείο που πιστεύουμε πως είναι κάποιο keylogger(μιας και ο θύτης δεν έχει λόγο να μας βάλει κλασσικό ιό στον υπολογιστή σας). Μην το τρέξετε φυσικά.

Θα ανοίξετε το πρόγραμμα αφού το κατεβάσετε από αυτό το link και μόλις το τρέξετε θα είναι σαν την παραπάνω εικόνα στην ανάρτηση.

http://www54.zippyshare.com/v/20150808/file.html

 

 

Εδώ πρέπει να καταλάβετε κάτι απλό και βασικό. Κάθε keylogger κτλ, που φτιάχνεται σαν κάθε πρόγραμμα έχει και τον δικό του κώδικα. Αυτό σημαίνει πως τα keyloggers που έχουμε φτιάξει στον κώδικά τους περιέχουν τα στοιχεία του email μας για να μας αποστέλλει τα logs.

 

Τα στοιχεία αυτά είναι το username/email και ο κωδικός! Αυτά τα στοιχεία θα πάρουμε εμείς!!

Λοιπόν... αφού έχετε ανοίξει το πρόγραμμα θα πατήσετε πάνω στο κουμπί browse και θα επιλέξετε το αρχείο που είναι ο ιος. Μόλις το επιλέξετε θα πατήσετε το διπλανό κουμπί "Go".

Εγώ για την παρουσίαση έφτιαξα ένα keylogger και έκανα browse το αρχείο αυτό. Μόλις πατήσετε Go θα σας φορτώσει διάφορα κομμάτια του κώδικά του. Αυτό τι σημαίνει; Πως κάπου εκεί μέσα είναι και τα "ευαίσθητα" αρχεία του "χάκερ".

Για να τα βρούμε πατάμε  στο κουτάκι δίπλα στο find διάφορα, όπως hotmail, gmail κτλ και πατάμε "find". Αν βρούμε αποτέλεσμα πάει να πει πως βρήκαμε το email του, και 2 σειρές κάτω είναι ο κωδικός του! Ο λόγος που πατάμε τη μια gmail, την άλλη hotmail κτλ, είναι για να βρούμε τι είδους email έχει βάλει ο "χάκερ". Το αποτέλεσμα θα είναι όπως στην εικόνα παρακάτω:

 

PASSWORD.png

 

Και αυτός είναι ο κωδικός του Gmail του θύτη-χάκερ που προσπάθησε να σας εξαπατήσει. Κατά 80% ο κωδικός αυτός θα υπάρχει και σε άλλες ιστοσελίδες που είναι συνδεδεμένο το συγκεκριμένο άτομο, οπότε ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

προσπαθησα να το κατεβασω σημερα και λεει οτι το αρχειο δεν υπαρχει κριμα ;/

αν γινεται να το ξανανεβασεις please ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...