Jump to content

[Gr]Πως να κάνετε bind (δεσετε) πολλαπλά αρχεία με Winrar(RAT+αλλα)


Recommended Posts

Αυτή η μέθοδος ΔΕΝ προσθέτει ποσοστο ανίχνευσης όπως κάνουνε τα binders.Έχει το ίδιο ποσοστο ανίχνευσης με το RAT η τον ιό που κάνετε bind (Αν ο ιός η το RAT ειναι undetectable, θα παραμείνει undetectable άσχετα με το πόσα αρχεία έχετε κάνει bind).

 

 

 

Βήμα 1ο:  Aρχικά βρείτε τα αρχεία που θέλετε να κανετε bind.(Εγω για παράδειγμα θα κάνω bind το Module και το Viewer του γνωστού RAT DarkComet) (Αν και δεν είναι αρχεία μορφής .exe αλλα απλές συντομεύσεις)

 

64130077.jpg

Επιλέξτε και τα 2 και πατήστε δεξι κλικ>Add to archive...

 

 

 

Bήμα 2ο: Αφού ανοίξει το WinRar, στις επιλογές General αλλάξτε το όνομα σε ότι θελετε, tickάρετε το "Create SFX Archive", πηγαίνετε στην καρτέλα "Advanced" και κλικάρετε στο SFX Options.

 

 

 

 

 

Bήμα 3ο: Στην καρτέλα "General" του SFX options γράψετε το όνομα του αρχείου που θέλετε να εκτελεστεί μετά την αποσυμπίεση (extraction).

 

 

 

 

 

Bήμα 4ο: Πηγαίνετε στην καρτέλα "Modes" και tickάρετε το  "Hide All".Μετά πηγαίνετε στην καρτέλα "Update" και tickάρετε το "Overwrite all files" (προαιρετικό αν θέλετε να βάλετε κάτι σαν crack).

4complete.jpg

Βήμα 5ο: Πηγαίνετε στην καρτέλα "Text and icon" ,αλλάξτε την εικόνα που θα έχει το compressed αρχειό σας και πατήστε "OK".

 

 

 

 

 

Bήμα 6ο: Πηγαίνετε στην καρτέλα "Comments" και γράψτε Setup= και προσθέστε το όνομα του αρχείου που θέλετε να βάλετε στον υπολογιστή του θύματος.Μπορείτε να βάλετε όσα Setup= θέλετε ανάλογα με τον αριθμό αρχείων που θελετε να βάλετε στον υπολογιστή του άλλου.

 

 

 

 

 

Enjoy!

 

 

 

Για οτιδήποτε σχετικά με αυτό το guide (μεταφρασμένο) μπορείτε να επικοινωνησετε με εμένα. Απλά απαντήστε απο κάτω και θα σας απαντήσω το γρηγορότερο δυνατόν...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...