akisftousou Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Το μόνο που θέλω είναι να γίνω καλος dev να μάθω πολλά πράγματα και να είμαι ευχαριστημένος.. με θέμα το L2 (interlude)
Matthew Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Μόλις μπήκες και απέκτησες άποψη για τον HappyViolence? Trashtalkers everywhere
akisftousou Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Μόλις μπήκες και απέκτησες άποψη για τον HappyViolence? Trashtalkers everywhere λάθος κάνεις μεγάλε..μη σχολιάζεις άμα δεν σε αρέσει κάτι..δεν έχω όρεξη για spamm.. :rage:
Matthew Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 λάθος κάνεις μεγάλε..μη σχολιάζεις άμα δεν σε αρέσει κάτι..δεν έχω όρεξη για spamm.. :rage: Τι λάθος κάνω? Έφαγες ban με main acc και έκανες new?
akisftousou Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Τι λάθος κάνω? Έφαγες ban με main acc και έκανες new? πες μου λίγο ποιό ήταν το main acc..
Matthew Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 πες μου λίγο ποιό ήταν το main acc.. Καλά είσαι χαζός? Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που λέω? Μόλις μπήκες και λες μαλακίες για τον άλλον.Σταματά να λες βλακίες ενώ ουτέ καν τους ξέρεις
akisftousou Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Καλά είσαι χαζός? Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που λέω? Μόλις μπήκες και λες μαλακίες για τον άλλον.Σταματά να λες βλακίες ενώ ουτέ καν τους ξέρεις τι λες ρε; δεν μιλησα για κανεναν εδω μεσα λαθος κανεις και αντε μην σπαμμαρεις αλλο αν δεν ξερεις πωω ρε φιλε..
Matthew Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 τι λες ρε; δεν μιλησα για κανεναν εδω μεσα λαθος κανεις και αντε μην σπαμμαρεις αλλο αν δεν ξερεις πωω ρε φιλε.. Για του λόγου το αλιθές μίλησες,αλλά φαίνεται πως το ξέχασες ήδη,καλό αυτό. Welcome anyway 8)
Recommended Posts