gkekas3 Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Kai pioi $to pout$o einai autoi oi gkeka$ kai ninja$tep? tha s pw egw eimai enas pou stamatisa na parakolouthw edw apo to 1997 kale m file .... oxi mallon vlaka:D :troll:
ProfessionalGeodata Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 tha s pw egw eimai enas pou stamatisa na parakolouthw edw apo to 1997 kale m file .... oxi mallon vlaka:D :troll: Ok, auto$ einai o teleuteo$ $ou monologo$ ton opoio mou apeuthinei$
NinjaStep Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Eσυ? γιατί? gt anigeis topic me to name kai vlepeis manes kai aderfes se ka8e post,meta ka8e fora p vlepeis to name mou 8imase ta flames :happyforever: :happyforever:
JaharakaL Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Orthografika allodapou kanei$. Me ligo mualo, mporoun na to doun oi anthrwpoi. Den mpika epeidh thelw na flame, alla epeidh eida pw$ kanei kapoio$ lock ta topic tou kathi$tera apo dw. Kai ti vlepw? Enan vlaka kai mi$o na vrizei mane$. $ta paparia mou h aderfh $ou kai h mana $ou, tbh. Exw mathei na mi vrizw mane$ kai aderfe$ pi$w apo PC. Συγνώμη ξέχασα να βάλω το $ Locked poli xarikate.
Recommended Posts