Jump to content
  • 0

[Help] NoItemName

Question

Posted

Καλησπέρα MxC έχω ένα πρόβλημα έχω αδδάρει μία custom armor και κάτι άλλα custom αλλά όταν μπαίνω στο game μου τα λεέι NoItemName ενώ όταν βλέπω μέσω filedit το itemname δείχνει κανονικά το name των custom item γιατί; Μπορώ να το fix; Αν ναι Πως; Μπορείτε να με Help;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

exeis kanei kati la9os sto itemname, to error afto ginete mono otan iparxei provlima sto itemname, 3anakita kai an exeis tis ID sostes

• 0
Posted

ρε παιδιά είναι έτσι τι έχω λάθος; Θέλω να αλλάξω τα ultimate weapons και τα euro και την flaming armor

έδω εικόνα:

2j62z52.png

• 0
Posted

σωστά ειναι περασμένα...

εφόσον δεν έχεις περασει πολλα εδω στo itemname.. παρε ενα καθαρό "itemname.dat" και ξανα πέρασε αυτά που θες.

• 0
Posted

σωστά ειναι περασμένα...

εφόσον δεν έχεις περασει πολλα εδω στo itemname.. παρε ενα καθαρό "itemname.dat" και ξανα πέρασε αυτά που θες.

Έβαλα καινούριο itemname και τα ξαναπέρασα αλλά το ίδια μπορεί κανένας να με Help;;;

Ευχαριστώ!!!

Edit: Είχα ακούσει ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα που αλλάζει το name αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει.

• 0
Posted

Έβαλα καινούριο itemname και τα ξαναπέρασα αλλά το ίδια μπορεί κανένας να με Help;;;

Ευχαριστώ!!!

Ta itemId sta xml/database einai idia me ta Id sto itemname?

• 0
Posted

εδώ είναι φίλε μου τα ID look Photos:

File-Edit και xml

m7xnap.png

Sql

spbzw4.png

periergo....... ti pack exeis?

• 0
Posted

Καλησπέρα MxC έχω ένα πρόβλημα έχω αδδάρει μία custom armor και κάτι άλλα custom αλλά όταν μπαίνω στο game μου τα λεέι NoItemName ενώ όταν βλέπω μέσω filedit το itemname δείχνει κανονικά το name των custom item γιατί; Μπορώ να το fix; Αν ναι Πως; Μπορείτε να με Help;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Problem Sloved Lock Topic !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...